Ζυγός Ζώδια 2018

Σύμφωνα με τα αστέρια, το 2018 θα είναι ειρηνικό για τους Ζυγούς. Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το ευαίσθητο αλλά φιλόδοξο ζώδιο που κυβερνάται από την Αφροδίτη θα έχουν επιτέλους την ευκαιρία για λίγη ξεκούραση. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς μήπως πλήξεις αυτή τη χρονιά. Σε περιμένουν ενδιαφέρουσες εμπειρίες ιδίως στον τομέα της καριέρας. Όσον αφορά τα προσωπικά, μην περιμένεις σημαντικές ανατροπές. Το ζώδιο είναι μάλλον σταθερό - οι μακροχρόνιες σχέσεις μπορούν να επωφεληθούν από την αρμονία και την αλληλοκατανόηση.

Για τους Ζυγούς, η αρχή του 2018 θα είναι ειρηνική. Έχεις μάθει να διαχειρίζεσαι την έντονη περίοδο χωρίς κανένα πρόβλημα, και έτσι δεν θα βγεις από τη σειρά σου τόσο εύκολα. Οι ικανότητες σου μπορούν να αξιοποιηθούν ιδιαίτερα στα επαγγελματικά. Μπορεί να βρεθείς σε μια κατάσταση, στην οποία, ενώ οι άλλοι θα αναρωτιούνται,εσύ θα φανείς χρήσιμος –είτε με συμβουλές είτε με δράση. Είτε έτσι είτε αλλιώς, η προσπάθεια σου θα ανταμειφθεί επάξια. Λόγω της επιρροής του Ερμή, θα υπερέχεις στις διαπροσωπικές σχέσεις, καθώς, σύμφωνα με τα ζώδια, μπορείς να αποκτήσεις άνετες επαγγελματικές επαφές, καθώς και να συναντήσεις πιθανούς συντρόφους αυτή την περίοδο.

Με τον ερχομό της άνοιξης, η επιρροή της Αφροδίτης στον Ταύρο θα σου φέρει πολύ έντονες στιγμές. Θα νιώθεις έντονα κάθε στιγμή, και γίνεσαι πιο ευαίσθητος στις προσωπικές σχέσεις. Ένα άτομο του αντίθετου φύλου, όπως για παράδειγμα ένας σύντροφος ή μέλος της οικογένειας, μπορεί να σε βλάψει σε μεγάλο βαθμό ή, από την άλλη πλευρά, μπορεί να προκαλέσει μέσα σου θετικά συναισθήματα που δεν θα είναι λιγότερο έντονα.

Οι Ζυγοί θα βιώσουν το καλοκαίρι του 2018 με ένα ήρεμο ρυθμό εργασίας. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη βιασύνης, αλλά ούτε και μπορείς να καθυστερείς, καθώς αυτό το γεγονός θα προσέλκυε αρνητική προσοχή από τον προϊστάμενο. Ο ελεύθερος χρόνος σας μπορεί να αφιερωθεί στον αθλητισμό, αποδράσεις στη φύση ή με τους αγαπημένους σου. Θα γεμίσεις ενέργεια που μπορεί να σου έλειπε κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους. Η επιρροή του Ερμή στον Παρθένο, επιδρά σε σένα τον Σεπτέμβριο, και θα είναι πολύ χρήσιμη στην καριέρα, αλλά και στις προσωπικές σου σχέσεις. Το ζώδιο προβλέπει ότι θα τα πας πολύ καλά στην επίλυση διαφόρων προβλημάτων, τα οποία είσαι σε θέση να αναλύσεις αμέσως και έτσι να φτάσεις στην καρδιά του προβλήματος.

Με το επερχόμενο τέλος του 2018, θα ανθίσουν οι μακροχρόνιες σχέσεις. Το χτίσιμο αμοιβαίας εμπιστοσύνης έχει αποδώσει και η σχέση σου είναι ισχυρότερη από ποτέ. Λόγω της θετικής ενέργειας στην προσωπική σου ζωή, οι Ζυγοί που είναι μόνοι μπορούν να αναμένουν μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Ένας πιθανός σύντροφος, ο οποίος θα σε μαγέψει, θα εμφανιστεί στο περιβάλλον σου. Θα πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου προκειμένου να πάρεις αυτό που θέλεις, ωστόσο, το ζώδιο υπόσχεται ότι το αποτέλεσμα θα αξίζει τον κόπο.

 

επικοινωνίαFacebook