Ζώδια 2018

Με τον ερχομό του 2018, έρχονται και οι καινούριες ζωδιακές προβλέψεις. Η έμπειρη ομάδα των αστρολόγων μας κατέβαλε κάθε προσπάθεια σε αυτό, έτσι γνωρίζουμε ήδη ότι αυτή η χρονιά θα είναι πλούσια σε επαγγελματικές επιτυχίες, καθώς και στον ερωτικό τομέα και το προσωπικό ρίσκο. Επίσης, αυτή την χρονιά να περιμένεις οικογενειακή σταθερότητα, στιγμές χαράς, καθώς και κάποιες ανατροπές. Όμως έτσι είναι η ζωή.

Η επιρροή του Ποσειδώνα στους Ιχθείς, η οποία θα γίνει αισθητή σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, υπόσχεται μεγάλη ψυχική δύναμη. Με υπομονή και επιμονή, θα είναι πολύ πιο εύκολο να πετύχεις τους στόχους σους στη δουλειά αλλά και στην προσωπική σου ζωή. Σύμφωνα με τις ζωδιακές προβλέψεις, το 2018 θα φέρει πρωτότυπες ιδέες, αίσθηση του χιούμορ και τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, ειρηνική προσέγγιση όταν στις συναλλαγές σου με τους άλλους. Για παράδειγμα στον τομέα των σχέσεων, μπορείς να αξιοποιήσεις στο μέγιστο όλα αυτά τα θετικά στοιχεία.

Μιλώντας για τα επαγγελματικά, ο Ουρανός, όταν βρεθεί στον Κριό, θα βοηθήσει στο μέγιστο. Τάσεις να προωθήσεις τις ιδέες σου, τόλμη και επιμονή θα σε βοηθήσουν στην επίλυση διαφορετικών προβλημάτων. Πιθανόν να αισθάνεσαι αβέβαιος/αβέβαιη κάτω από το βάρος της ευθύνης, αλλά μην ανησυχείς, αυτό συμβαίνει σε όλους μας. Λόγω της επιρροής του Δία, μπορούμε να περιμένουμε σημαντικά έσοδα από επενδύσεις. Όμως, αυτός ο πλανήτης μπορεί επίσης να μας φέρει κάποια μειονεκτήματα – πιθανόν να μην είσαι σε θέση να αποφύγεις την ροπή προς τον κίνδυνο. Αυτό ίσως να μην να αποδώσει καλά, ειδικά όταν πρόκειται για τους οικονομικούς σου πόρους και τις αποταμιεύσεις σου.

Βέβαια, δεν είναι αρκετό να περιμένεις την ευτυχία να πέσει στην αγκαλιά σου. Μερικές φορές, θα πρέπει εσύ να κάνεις την πρώτη κίνηση και να αναλάβεις την ευθύνη του πεπρωμένου σου. Με τις προβλέψεις μας για το 2018, είσαι σε καλά χέρια. Με ειρήνη και ασφάλεια, θα σε καθοδηγήσει μέσα από το εννοιολογικό ταξίδι που αντιπροσωπεύει αυτή η χρονιά.

Αν σε ενδιαφέρει να μάθεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πως θα εξελιχθεί το 2018, μπορείς να ανατρέξεις στο κάθε ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Διάβασε σχετικά για το τι έχει ετοιμάσει για σένα αυτή η χρονιά και προετοιμάσου!

 

επικοινωνίαFacebook