Υδροχόος Ζώδια 2018

Το ζώδιο, που κυβερνάται από τον Ουρανό, θα είναι θετικό για τον Υδροχόο, ιδιαίτερα από τα μέσα του 2018. Άτομα γεννημένα υπό τον αστερισμό αυτόν είναι έξυπνα και ξεχωρίζουν με τις καινοτόμες ιδέες τους, γι 'αυτό είναι σε θέση να χειρίζονται εύκολα τα σημαντικά προβλήματα. Αυτή την χρονιά, μπορείς να περιμένεις την επιτυχία στην καριέρα σου, όχι μόνο λόγω της προσωπικότητάς σου. Όσον αφορά τις σχέσεις, η κατάσταση θα είναι σταθερή χωρίς σημαντικές ανατροπές.

Η αρχή του νέου έτους θα φέρει στους Υδροχόους κάποια καθυστέρηση στις φιλοδοξίες τους. Αντί για την καριέρα σου, θα επικεντρωθείς κυρίως στις σχέσεις, ωστόσο, θα έχεις την τάση να απομονώνεσαι αφού θα αισθάνεσαι καλύτερα μόνος/μόνη.

Σύμφωνα με τα ζώδια, η κατάσταση θα γυρίσει τελείως το Μάρτιο. Λόγω της επιρροής του Ερμή στους Ιχθείς, οι Υδροχόοι μπορούν να περιμένουν νέα θετική ενέργεια, επικοινωνώντας άριστα και καταλήγοντας σε συμφωνία με το άλλο τους μισό γρήγορα και εύκολα. Το μυαλό σου θα είναι σε θέση να επεξεργάζεται πολλά πράγματα. Μιλώντας για καριέρα, θα βάλεις τα δυνατά σου αυτή την περίοδο, όπου μπορείς να κάνεις σημαντικές επαγγελματικές επαφές, αλλά επίσης και προσωπικές.

Οι καλοκαιρινοί μήνες θα είναι πετυχημένοι. Στα επαγγελματικά θα τα πας θαυμάσια, κρατώντας τον ρυθμό σου, καθώς και στην προσωπική σου ζωή. Το ζώδιο αποκαλύπτει ότι οι περισσότεροι Υδροχόοι που είναι μόνοι θα απολαύσουν αυτήν την θερμή περίοδο του 2018 καθώς υπάρχει ένας πιθανός σύντροφος που περιμένει. Θα υπάρχει ισχυρή έλξη και αμοιβαία συμπάθεια ανάμεσα σε σένα και το πρόσωπο που θα συναντήσεις, με αποτέλεσμα μια μεγάλη ευκαιρία για έναν καινούριο και δυνατό δεσμό.

Το φθινόπωρο θα φέρει μάλλον σοβαρή διάθεση στους Υδροχόους. Τα πρώτα φτερουγίσματα ίσως να έχουν φύγει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα συναισθήματά σου υποχώρησαν - ακριβώς το αντίθετο - έχετε γίνει ένα ισότιμο και σοβαρό ζευγάρι. Αυτή η περίοδος είναι καλή για μακροχρόνιες σχέσεις που θα είναι σταθερές και αρμονικές. Η κατάσταση στην καριέρα είναι λίγο πληκτική. Είχες ήδη την ευκαιρία σου, οπότε αν πήγε χαμένη, τώρα δεν μπορεί να γίνει τίποτα.

Σύμφωνα με τα ζώδια, το επικείμενο τέλος του 2018 θα σου φέρει τεράστια ψυχική ενέργεια, λόγω της επιρροής του Ερμή στον Σκορπιό. Μπορείς να επεξεργαστείς εύκολα άπειρες πληροφορίες, ωστόσο, δεν θα μπορέσεις να επωφεληθείς πραγματικά από αυτό στα επαγγελματικά σου. Θα πρέπει να επικεντρωθείς στη μελέτη και την προετοιμασία για το μέλλον, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε η γνώση θα σου χρειαστεί πρακτικά. Πρόσεξε την υγεία σου και μην υποτιμάς τις προβλέψεις για τις κρύες μέρες.

 

επικοινωνίαFacebook