Σκορπιός Ζώδια 2018

Τα αστέρια δείχνουν ότι η πρόβλεψη για τον Σκορπιό το 2018 θα είναι πολύ θετική, ειδικά κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους. Άτομα γεννημένα υπό αυτό το ζώδιο που κυβερνάται από τον Άρη έχουν συνήθως αυτοπεποίθηση και είναι επίμονα άτομα. Λόγω του χαρακτήρα τους, θα έχουν επιτυχίες, ειδικά όταν πρόκειται για την εργασία τους, όπου μπορούν να πάρουν ό,τι θελήσουν. Μιλώντας για σχέσεις, οι προβλέψεις δεν αναφέρουν κάποιο αξιοσημείωτο γεγονός, ωστόσο, θα υπάρξει αρκετή διασκέδαση και διαθέσιμοι πιθανοί σύντροφοι.

Από την αρχή του έτους, σε περιμένει πολύ θετική ενέργεια στο χώρο εργασίας. Κινείσαι άμεσα προς το στόχο σου, έτσι, πολύ σύντομα, θα καταφέρεις να τον φτάσεις. Πρόσεξε να μην φανείς υπερβολικά αδίστακτος κατά την προσπάθειά σου, καθώς θα μπορούσες να βλάψεις κάποιον δικό σου άνθρωπο.

Στις αρχές της άνοιξης του 2018, οι Σκορπιοί είναι δεκτικοί στην αγάπη, επειδή, σύμφωνα με το ζώδιο, η επιρροή της Αφροδίτης στους Ιχθείς θα σου φέρει σεβασμό από τους ανθρώπους γύρω σου. Θα είναι πολύ απλό να προχωρήσουν μαζί σας και να βρουν κοινά ενδιαφέροντα, και έτσι δεν αποτελεί έκπληξη, ότι θα είσαι σαν μαγνήτης για πιθανούς συντρόφους. Πιθανόν να βρεθείς σε μια κατάσταση, όπου θα είσαι σε θέση να επιλέξεις από διάφορα άτομα. Η μόνη παγίδα αυτής της περιόδου είναι υπερβολική ευπιστία, από την οποία θα πρέπει να υποφέρεις.

Οι ζεστοί καλοκαιρινοί μήνες θα φέρουν εξασθένηση στις προσωπικές σχέσεις. Ήρθε η ώρα για τους Σκορπιούς να επικεντρωθούν στην εργασία, αν δεν θέλουν να μπλέξουν σε προβλήματα, ειδικά τον Ιούλιο του 2018. Ευτυχώς, η επιρροή του Άρη στον Υδροχόο θα σου φέρει καλές οργανωτικές ικανότητες, έτσι θα είσαι σε θέση να αξιοποιήσεις τον περισσότερο χρόνο σου και τελικά να σώσεις την κατάσταση. Τίποτα δεν σου χαρίζεται και σε περιμένουν δύσκολοι καιροί.

Σύμφωνα με τα ζώδια, η κατάσταση στα επαγγελματικά θα ηρεμήσει το φθινόπωρο του 2018, ωστόσο μπορεί να παρουσιαστούν κάποια μικροπροβλήματα στις σχέσεις. Μην ξεχνάς ότι ξεσπώντας το θυμό σου από την δουλειά στο σύντροφο ή την οικογένειά σου δεν είναι και η καλύτερη ιδέα, καθώς ορισμένοι ίσως να μην αντιληφθούν την ιδιοσυγκρασία σου, και έτσι θα μπορούσε να οδηγήσει σε συγκρούσεις.

Το επικείμενο τέλος του έτους θα προετοιμάσει μια ενδιαφέρουσα χρονική περίοδο για τους Σκορπιούς που είναι μόνοι. Θα απολαύσεις μια μεγάλη περιπέτεια και φλερτ και θα έχεις να αντιμετωπίσεις κάτι τελείως άγνωστο. Τον χειμώνα, το 2018 υπόσχεται σταθερότητα σε μακροχρόνιες σχέσεις και η σχέση σου θα δυναμώσει ύστερα από τις προηγούμενες διαμάχες. Όσο για την καριέρα, η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα που δεν έχεις καταφέρει να υλοποιήσεις μέχρι τώρα έχουν ήδη φύγει και θα πρέπει να συμβιβαστείς με τις πιθανές συνέπειες.

 

επικοινωνίαFacebook