Τοξότης Ζώδια 2018

Έχεις πολλά να περιμένεις φέτος, καθώς τα ζώδια του 2018 λένε ότι κάθε Τοξότης θα γεμίσει με θετική ενέργεια, σύμφωνα με τα αστέρια. Άτομα γεννημένα υπό τον αστερισμό αυτόν, που κυβερνάται από τον Δία, διακρίνονται για την ικανότητα να παίρνουν γρήγορες και ακριβείς αποφάσεις. Επίσης, είναι αισιόδοξοι και ανεξάρτητοι με αποτέλεσμα να τα πάνε καλά στις διαπροσωπικές τους σχέσεις και την καριέρα τους.

Στους Τοξότες, η αρχή του 2018 θα φέρει επιτυχίες ιδιαίτερα στην προσωπική τους ζωή. Τα άτομα που βρίσκονται σε μακροχρόνια σχέση, μπορούν να αναμένουν αρμονία και την αμοιβαιότητα. Θα απολαύσεις μια ήσυχη περίοδο χωρίς διαμάχες - που ισχύει και για την οικογένεια και τους φίλους σου. Η επιρροή της Αφροδίτης στον Υδροχόο δεν είναι πραγματικά καλή για ρομαντικές σχέσεις με πάθος, γι 'αυτό και αυτοί που είναι μόνοι προς το παρόν, θα δυσκολευτούν να κάνουν σχέσεις με το αντίθετο φύλο. Θα ήταν καλύτερα, αν δώσεις περισσότερη προσοχή στην καριέρα.

Η άνοιξη του 2018 και η σταδιακή αύξηση της θερμοκρασίας θα είναι μια καινούρια πηγή ενέργειας για τους Τοξότες. Λόγω της επιρροής του Ερμή, θα έχεις ζωηρή φαντασία και θα είσαι σε θέση να παίρνεις γρήγορα αποφάσεις. Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα να έχεις νέες, φρέσκες ιδέες σας και, σύμφωνα με το ζώδιο, το γεγονός αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου. Αν εστιάσεις την προσοχή σου στην εργασία αυτή την περίοδο, θα είσαι σε θέση να κάνεις μεγάλες αλλαγές και να είσαι πραγματικά επιτυχημένος και σε λόγο καιρό θα έχεις την ανταμοιβή που σου αξίζει.

Μετά την πολυάσχολη περίοδο, σου αξίζει να χαλαρώσεις αυτό το καλοκαίρι. Πήγαινε διακοπές, δεν έχεις να χάσεις τίποτα στο σπίτι και θα πρέπει πραγματικά να ξεκουραστείς, καθώς, λόγω του υπερβολικού φόρτου εργασίας και κούρασης, μπορεί να κάνεις λάθη από απροσεξία που θα μπορούσαν να αναστατώσουν τον προϊστάμενό σου.

Το φθινόπωρο του 2018 θα φέρει στους Τοξότες μια ανέμελη περίοδο στην οποία θα ανθίσουν οι σχέσεις. Το ζώδιο αποκαλύπτει ότι διάφοροι πιθανοί σύντροφοι θα μπορούσαν να εμφανιστούν στο περιβάλλον σου, επομένως τα άτομα που είναι μόνα θα διασκεδάσουν πολύ. Η επιρροή του Ερμή στην Αφροδίτη θα μπορούσε να επιβραδύνει την ικανότητα σου να παίρνεις αποφάσεις. Υποσυνείδητα, θα έχεις την τάση να εξετάζεις τα πάντα λεπτομερώς. Έτσι, λόγω του γεγονότος αυτού, θα χάσεις μερικές ενδιαφέρουσες ευκαιρίες.

Το επικείμενο τέλος του 2018 θα είναι μάλλον αναμενόμενο για σένα. Σύμφωνα με το ζώδιο, αυτή την περίοδο έρχεται ενέργεια, που επηρεάζει ιδιαίτερα τον νου. Ως εκ τούτου, θα σε ελκύουν περισσότερο σύνθετες εργασίες ή ακόμα και μυστήρια. Θα έχεις την δυνατότητα , για παράδειγμα, να ξεκουράζεσαι δίπλα στο τζάκι, διαβάζοντας ένα βιβλίο περιπέτειας. Αυτή τη στιγμή, δεν θα αξίζει τον κόπο να προσπαθείς να πετύχεις κάτι στην καριέρα, καθώς το πιθανότερο είναι να πάει χαμένη η προσπάθεια σου. Ωστόσο, μιλώντας για τις σχέσεις, δεν θα υπάρξει καμία απειλή στο τέλος του 2018. Μπορείς μόνο να περιμένεις αρμονία.

 

επικοινωνίαFacebook