Λέων Ζώδια 2018

Άτομα γεννημένα υπό αυτό το φλογερό ζώδιο που κυβερνάται από τον πανίσχυρο Ήλιο είναι φτιαγμένοι να είναι πολύ ενεργητικοί. Είναι γενναιόδωροι και έχουν ηγετικές ικανότητες. Χάρη στην προσωπικότητά σου, θα είσαι σε θέση να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που θα εμφανιστούν στον δρόμο σου και είναι ο λόγος που οι προβλέψεις για τα Λιοντάρια είναι θετικές. Σύμφωνα με τα αστέρια, σε περιμένει μια επιτυχημένη περίοδος ιδιαίτερα κατά το τέλος του έτους.

Ακριβώς στο ξεκίνημα του έτους, μπορείς να περιμένεις τα πλεονεκτήματα που έφερε η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο. Ο Λέοντες θα νιώσουν την επιθυμία να υπερασπιστούν τον εαυτό τους, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, ωστόσο, αυτή η επίδραση μπορεί να είναι και αρνητική - όταν πρόκειται για την επικοινωνία, ειδικά σε σχέσεις όπου θα χρειαστεί να κάνεις συμβιβασμούς. Αλλά αυτή τη στιγμή, δεν το σκέφτεσαι καθόλου.

Λόγω της επιρροής της Αφροδίτης, η άνοιξη του 2018 θα δώσει ζωντάνια στην προσωπική σου ζωή. Το ζώδιο δείχνει ότι δεν θα λείπει η συντροφιά του αντίθετου φύλου, το φλερτ ή η περιπέτεια. Αυτή την περίοδο θα έχεις την μεγαλύτερη ευκαιρία για μια νέα σχέση και επίσης θα σε γοητεύσει ένα ταξίδι και η εξερεύνηση στο άγνωστο.

Σύμφωνα με τα ζώδια, αναμένονται ορισμένες δυσκολίες στα μέσα του 2018. Η ανησυχία θα σε κάνει να επιβραδύνεις το ρυθμό εργασίας σου, και έτσι μπορεί να βρεθείς σε μια αδιέξοδη κατάσταση. Οι Λέοντες θα πρέπει να δώσουν όλη τους την προσοχή στην καριέρα ους, προκειμένου να διορθώσουν τα προηγούμενα λάθη όσο το δυνατόν συντομότερα. Οι διακοπές είναι εκτός προγραμματισμού τώρα, θα προτιμούσες να περιμένεις για μια καλύτερη περίοδο. Θα πρέπει επίσης να επικεντρωθείς στην οικογένειά σου, γιατί εκεί θα βρεις υποστήριξη και ασφάλεια. Οι πιο αγαπημένοι σου θα χαρούν να σε βοηθήσουν σε δύσκολες στιγμές.

Το φθινόπωρο υπόσχεται ηρεμία στην επαγγελματική ζωή. Χάρη στην προσωπικότητά σου, έχεις ήδη καταφέρει να ξεπεράσεις τα χειρότερα. Σύμφωνα με το ζώδιο, είναι ακριβώς η κατάλληλη στιγμή για τους Λέοντες να δώσουν προσοχή στις σχέσεις. Η Αφροδίτη στο Ζυγό υπόσχεται αρμονία και ευτυχία. Ως εκ τούτου, θα ευδοκιμήσουν οι μακροχρόνιες σχέσεις και η αμοιβαία εμπιστοσύνη θα γίνεται κάθε μέρα όλο και πιο ισχυρή. Μην φοβάσαι να κάνεις το επόμενο βήμα, καθώς το φθινόπωρο του 2018 είναι η τέλεια στιγμή για αυτό και δεν μπορείς να το αρνηθείς.

Το τέλος του τρέχοντος έτους υπόσχεται την επιτυχία στα επαγγελματικά, αλλά και αρμονία για να συνεχίσεις στις σχέσεις. Ο Λέων είναι σε θέση να ξεχωρίσει από το πλήθος και να αδράξει την ευκαιρία με τα δύο τα χέρια. Μην χάνεις την ευκαιρία σου μιας και θα μπορούσε ακόμη και να υπάρξει μια προαγωγή στον ορίζοντα. Κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, θα απολαύσεις την ξεκούραση που σου αξίζει εντός του οικογενειακού κύκλου.

 

επικοινωνίαFacebook