Κριός Ζώδια 2018

Αυτή την χρονιά, όσοι είναι γεννημένοι με αυτό το ζώδιο, που είναι ζώδιο της φωτιάς και κυβερνάται από τον Άρη, θα είναι γεμάτοι ενέργεια, που θα τους βοηθήσει στον επαγγελματικό τομέα. Ωστόσο, δεν θα στερηθείς τίποτα στις σχέσεις. Χάρη στην επιμέλεια και επιμονή, που είναι χαρακτηριστικό του Κριού, θα είσαι σε θέση να πετύχεις τους στόχους που έχεις θέσει. Όχι μόνο λόγω των προσωπικών σου αρετών, αλλά και λόγω της θέσης των πλανητών, είναι βέβαιο ότι το 2018 θα είναι πολύ θετικό για τους Κριούς.

Κατά τους πρώτους μήνες του έτους, οι σχέσεις σου μπορεί να μείνουν στάσιμες. Η επιρροή της Αφροδίτης θα είναι πολύ έντονη, έτσι μπορεί να γίνεις πιο ευαίσθητος, όταν πρόκειται τα αισθηματικά. Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα να δράσεις άμεσα και να αναλάβεις τον ρόλο του ηγέτη που θα κάνει τον κατάλληλο υποψήφιο για ηγετικές θέσεις. Οι προϊστάμενός σου σίγουρα θα παρατηρήσει έναν δυναμικό άνθρωπο όπως εσύ.

Η άνοιξη του 2018 θα φέρει νέες και ξεχωριστές ιδέες για τον Κριό. Ωστόσο, λόγω της υπερβολικής αφηρημάδας, μπορεί να εμφανιστούν κάποιες δυσκολίες στη συγκέντρωση στην πραγματικότητα. Μιλώντας για τις σχέσεις, η επιμονή σου θα αποδειχθεί και πάλι αληθινή. Θα είσαι επίμονος στα αισθηματικά σου. Επιπλέον, η παρορμητική συμπεριφορά σου και η κυριαρχία της καρδιάς σου πάνω από το μυαλό υπόσχονται υπέροχη και ρομαντική αγάπη. Θα αισθανθείς όμορφα όταν περιβάλλεσαι από φίλους ή οπουδήποτε μπορείς να κάνεις μια απόδραση από τα καθημερινά προβλήματα.

Κατά τη διάρκεια των πιο ζεστών μηνών, λόγω της Αφροδίτης στον Λέοντα, μπορείς να περιμένεις ηρεμία στην προσωπική σου ζωή. Οι σχέσεις σου θα έχουν πίστη και σεβασμό. Καμιά ανατροπή δεν θα συμβεί και οι σχέσεις μιας βραδιάς δεν θα σε τραβάνε. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, θα έρθει μια περίοδος ευνοϊκή σχετικά με τα επαγγελματικά σου. Η ικανότητά σου να αναλύεις και να φτάνεις στην καρδιά του προβλήματος είναι στο φόρτε της. Ωστόσο, πρόσεξε την υγεία σου, καθώς δεν πρέπει να παραμελείς τον εαυτό σου για χάρη της δουλειάς.

Το φθινόπωρο του 2018, το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σου θα πρέπει να κατευθυνθεί στην οικογένεια, σύμφωνα με τις προβλέψεις. Δεν έχει σημασία η αιτία της μελαγχολίας σου, καθώς θα βρίσκεις πάντα βοήθεια και νέα ενέργεια όταν περιβάλλεσαι από τους δικούς σου ανθρώπους. Επιπλέον, ο Ερμής στον Σκορπιό θα έχει θετική επίδραση στην ικανότητά σου να μαζεύεις πληροφορίες. Όσο θα είσαι συγκεντρωμένος, κανένα εμπόδιο δεν θα φαίνεται αξεπέραστο. Πιθανόν να νιώσεις περίεργα, όμως δεν θα έχεις πρόβλημα να συζητάς για θέματα που θεωρούνται ταμπού.

Μέχρι το τέλος του έτους, ο Κριός θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην εκπαίδευση. Αυτές τις στιγμές θα αισθανθείς υπεύθυνος και το ηθικό σου αναπτερωθεί. Αυτό θα επηρεάσει την απόδοση στην εργασία σου, καθώς και την προσωπική σου ζωή. Θα επανακαθορίσεις τις προτεραιότητές σου και θα ανακαλύψεις τι είναι σημαντικό για σένα που θα σου επιτρέψει να ξεκινήσεις το επόμενο έτος με καθαρό μυαλό και συγκεκριμένους στόχους.

 

επικοινωνίαFacebook