Καρκίνος Ζώδια 2018

Τα άτομα που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το συναισθηματικό ζώδιο που κυβερνάται από τη Σελήνη μπορούν να περιμένουν μια χρονιά γεμάτη από υπέροχες εμπειρίες. Τα ζώδια 2018 προβλέπουν ότι οι Καρκίνοι θα πετύχουν σπουδαία πράγματα στον τομέα των επαγγελματικών τους, καθώς και στην προσωπική τους ζωή. Ωστόσο, αυτό που είναι πιο σημαντικό, είναι ότι επιτέλους τα όνειρά σου θα πραγματοποιηθούν και θα καταφέρεις να εκπληρώσεις τις προσδοκίες σου. Μπορεί να υπάρχουν και κάποιες δυσκολίες, αλλά η ανταμοιβή σε περιμένει και στο τέλος θα δεις ότι άξιζε τον κόπο. Επιπλέον, οι εμπειρίες που θα αποκομίσεις στην πορεία θα είναι ανεκτίμητες.

Σύμφωνα με τα ζώδια, η αρχή του 2018 θα φέρει αρμονία στις σχέσεις. Λόγω της θετικής επίδρασης της Αφροδίτης, θα έχεις ανοιχτό το μυαλό σου, με αποτέλεσμα να τα πας καλά με καινούριους ανθρώπους και να συνδέεσαι μαζί τους εύκολα. Ωστόσο, όταν πρόκειται για προσωπικά ή οικεία ζητήματα, θα έχεις την τάση να αφήνεις να κυριαρχήσουν τα συναισθήματά σου και θα παραμερίσεις τον ορθολογισμό. Τέτοιες στιγμές θα είσαι πολύ ευάλωτος και καλύτερα να προσέχεις σε ποιον ανοίγεσαι.

Ο Ερμής που θα είναι στον Κριό την άνοιξη του 2018 υπόσχεται βοήθεια στην καριέρα για τους Καρκίνους. Χάρη στην επιρροή τους, η νοοτροπία σου θα είναι καθοριστική, και έτσι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα να λύσεις κάθε είδους πρόβλημα. Επιπλέον, ό,τι έχει να κάνει με την επικοινωνία, θα είσαι πολύ σίγουρος, δραστήριος και πειστικός. Τώρα είναι ακριβώς η κατάλληλη στιγμή για να επενδύσεις στη δουλειά και να υλοποιήσεις το μεγαλύτερο μέρος της, χωρίς να υπάρχει φόβος στο να ζητήσεις από τον προϊστάμενο μια αύξηση.

Σύμφωνα με τα ζώδια, οι καλοκαιρινοί μήνες θα είναι και πάλι προσανατολισμένοι στις σχέσεις. Ωστόσο, θα χρειαστεί να βιώσεις κάποιες περιπέτειες, απλά θα πρέπει να βρεθείς με τους σωστούς ανθρώπους ή να σταματήσεις να φοβάσαι να πας κάποιο ταξίδι. Θα διαπιστώσεις ότι δεν φοβάσαι πλέον το άγνωστο όπως παλιά και επιπλέον, θα αποκτήσεις μεγάλη εμπειρία και αυτοπεποίθηση. Για τους πιθανούς συντρόφους, οι Καρκίνοι θα είναι πολύ πιο ελκυστικοί.

Με την έναρξη του φθινοπώρου 2018, έρχεται μια άλλη περίοδος κατάλληλη για την ανάπτυξη της σταδιοδρομίας των Καρκίνων. Ο Ερμής μπαίνει στον Αιγόκερω, και συνεπώς δεν θα λείπει το κίνητρο. Ίσως να αποκτήσεις αυτοέλεγχο, ο οποίος θα σε βοηθήσεις στις συναλλαγές σου με τους άλλους, ωστόσο, θα πρέπει να προσέξεις την υγεία σου αυτή την περίοδο, επειδή θα είσαι επιρρεπής σε μικροτραυματισμούς που προκαλούνται από απροσεξία.

Όταν πρόκειται για την προσωπική σου ζωή, θα εκτιμήσεις πραγματικά τους φίλους και την οικογένειά σου και θα βάλεις τα δυνατά σου για να κρατήσεις τις σχέσεις αρμονικές. Αυτός είναι και ένας λόγος για τον οποίο οι μακροχρόνιες σχέσεις των Καρκίνων θα ευδοκιμήσουν προς το τέλος του έτους. Ωστόσο, να είσαι προσεκτικός να μην αναπτύξουν εξάρτηση από τον αγαπημένο/αγαπημένη σου - αυτό θα μπορούσε να κάνει τη συναισθηματική σου κατάσταση να καταρρεύσει.

 

επικοινωνίαFacebook