Ιχθύς Ζώδια 2018

Το 2018 ενθαρρύνει τους Ιχθείς να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά, ειδικά την φετινή άνοιξη. Ευκαιρίες που ποτέ δεν θα μπορούσαν να έρθουν, θα εμφανιστούν και πάλι! Άτομα γεννημένα υπό αυτό το ζώδιο που κυβερνάται από τον Ποσειδώνα, τείνουν να είναι ευαίσθητα και να έχουν κατανόηση και από την άλλη πλευρά, είναι πολύ υπεύθυνα και αξιόπιστα. Αυτό τους δίνει τεράστια πλεονεκτήματα, όπως χτίσιμο επαγγελματικών επαφών μέσω διαπροσωπικών σχέσεων.

Στην αρχή του έτους, οι Ιχθείς θα περάσουν σχετικά εύκολα. Το ζώδιο αποκαλύπτει ότι θα είσαι πολύ φιλικός και φυσικός με το περιβάλλον σας. Θα προσελκύεις ανθρώπους να έρθουν πιο κοντά σου χωρίς προσπάθεια, συνεπώς μπορείς να επωφεληθείς από αυτό στις προσωπικές σχέσεις, αν επιθυμείς να συναντήσεις κάποιον του αντίθετου φύλου, καθώς και στην καριέρα.

Η άνοιξη του 2018 θα φέρει, κυρίως χάρη στην επιρροή του Άρη στον Αιγόκερω, μεγάλες ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα. Η επιθυμία για υλική επιτυχία που νιώθεις αυτές τις μέρες, σε παρακινεί όλο το χρόνο και σε οδηγεί μπροστά. Διαθέτεις μεγάλη αυτοέλεγχο και ικανότητες διαχείρισης και έτσι είσαι ιδανικός υποψήφιος για ηγετικές θέσεις. Απλά πρέπει να είσαι επίμονος στην προσπάθειά σου και ο στόχος θα είναι σύντομα κοντά. Θα χαλαρώσετε πλήρως από το άγχος δοκιμάζοντας φυσική άσκηση, για παράδειγμα γιόγκα.

Το καλοκαίρι θα επιτρέψει στους Ιχθείς να δώσουν μεγαλύτερη προσοχή στις σχέσεις. Είναι σημαντικό να εξιλεωθούν για όλο το χρόνο που αμελούν τον σύντροφό σας εξαιτίας της δουλειάς και αυτός είναι ο μόνος τρόπος να αποφύγουν συγκρούσεις. Σύμφωνα με το ζώδιο, χάρη στην επιρροή της Αφροδίτης, τα άτομα που είναι μόνα θα έχουν μια μεγάλη ευκαιρία να γνωρίσουν το σωστό ταίρι. Αυτή την περίοδο, έχεις την τάση να ερωτευτείς, καθώς υπάρχουν πολλά τρυφερά αισθήματα μέσα σου που θέλεις να μοιραστείς με κάποιον. Αν καταφέρεις να βρεις αυτόν/αυτή με τον οποίο έχεις τον ίδιο παλμό, η επιτυχία σου είναι εγγυημένη.

Το φθινόπωρο του 2018 θα είναι αφιερωμένο στις σχέσεις. Χάρη στην επιρροή της Αφροδίτης στο Ζυγό, αυτές οι στιγμές θα είναι πολύτιμες για τους Ιχθείς. Θα προσπαθήσεις να βάλεις τα δυνατά σου για να κάνεις τους γύρω σου ευτυχισμένους και επιθυμείς να ζεις αρμονικά μαζί τους. Ωστόσο, μην δίνεις μεγάλη σημασία στην τέλεια εικόνα σου ξεχνώντας έτσι την πραγματικότητα, καθώς σύμφωνα με το ζώδιο, αυτό θα μπορούσε να πάει στραβά,.

Με το επικείμενο τέλος του 2018, οι Ιχθείς θα καλύψουν το έδαφος και θα επικεντρωθούν στην εργασία. Υπάρχει ακόμη χρόνος για να καλύψεις τη διαφορά, οπότε αν αρχίσεις τη δράση με μια αισιόδοξη προσέγγιση, θα είσαι σε θέση να απολαύσεις τα Χριστούγεννα με ηρεμία, περιβαλλόμενος από τους ανθρώπους που σε αγαπούν περισσότερο. Μπορείς επίσης να επικεντρωθείς στην εκπαίδευση και την φιλανθρωπία.

 

επικοινωνίαFacebook