Παρθένος Ζώδια 2018

Τα αστέρια δείχνουν καθαρά, ότι το 2018 θα είναι ήρεμο για τους Παρθένους, ειδικά όταν πρόκειται για την καριέρα. Όσοι γεννήθηκαν υπό αυτό το ζώδιο που κυβερνάται από τον Ερμή είναι συνήθως πολύ εργατικοί, τίμιοι και τους αρέσει να έχουν όλα τα θέματα τους σε τάξη. Συνεπώς, δεν χρειάζεσαι να ανησυχείς αν η καριέρα σου βρίσκεται σε κίνδυνο. Στην προσωπική σου ζωή, ανυπομονείς για αρμονία, νέες εμπειρίες, αλλά και κάποιες ανατροπές.

Ακριβώς από την αρχή του έτους, θα βρεθείς στο κέντρο των γεγονότων, σύμφωνα με την πρόβλεψη του ζωδίου. Λόγω της επιρροής του Άρη, θα γεμίσεις θετική ενέργεια που θα εκπέμπεται στο περιβάλλον σου. Μην αναρωτιέσαι γιατί οι Παρθένοι προσελκύουν τόσους πολλούς ανθρώπους και μεταξύ αυτών, θα μπορούσαν να υπάρχουν και πιθανοί σύντροφοι. Ωστόσο, μέχρι η σχέση σου να γίνει επίσημη, πρόσεξε για υπερβολική ζήλια, καθώς θα μπορούσε να αποθαρρύνει το άλλο σου μισό.

Με την άφιξη του καλοκαιριού του 2018, όταν ο καιρός τελικά θα ζεστάνει, θα αισθανθείς να ανοίγεσαι, δεν μένεις σε ένα μέρος, σου αρέσει να εξερευνείς. Λόγω της επιρροής της Αφροδίτης στους Διδύμους, δεν θα αρκείσαι στο να έχεις μόνο ένα σύντροφο, επομένως, όταν πρόκειται για προσωπικές σχέσεις, οι Παρθένοι θα είναι χαοτικοί. Στα επαγγελματικά τουλάχιστον η κατάσταση είναι ήρεμη. Διατήρησε τον παρών ρυθμό και άφησε τις τρελές σκέψεις να εμφανίζονται στον ελεύθερο χρόνο σου μετά από την εργασία.

Το καλοκαίρι του 2018 υπόσχεται μεγάλη αίσθηση ηθικής, κυρίως λόγω της επιρροής του Άρη στον Υδροχόο. Μετά την προηγούμενη άγρια περίοδο, τα γεγονότα γύρω σου τελικά θα ηρεμήσουν, αφήνοντας σου αρκετό χρόνο να επαναπροσδιορίσεις τις προτεραιότητές σου και ίσως να θέσεις εκ νέου τους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Στη δουλειά, διαθέτεις καλές οργανωτικές ικανότητες, τραβώντας την προσοχή του προϊσταμένου σου, έτσι δεν θα χάσεις την ανταμοιβή που σου αξίζει. Ο Παρθένος θα είναι χαρούμενος ανάμεσα στους φίλους και την οικογένειά του. Οι προβλέψεις δείχνουν ότι θα αισθανθείς ό,τι καλύτερο, όταν περιβάλλεσαι από αυτούς.

Η έλευση των ψυχρών μηνών θα φέρει αναποφασιστικότητα σχετικά με σημαντικά ερωτήματα. Έτσι, εάν είσαι μπροστά σε μια σημαντική απόφαση, καλύτερα να την αναβάλεις σε μεταγενέστερο χρόνο, σύμφωνα με το ζώδιο. Η κατάσταση στις σχέσεις για το φθινόπωρο του 2018 θα είναι ήρεμη και αρμονική. Ωστόσο, μπορεί να έχεις την τάση να αποκοπείς από τον έξω κόσμο. Οι προσδοκίες σου μπορεί να είναι πιο περίπλοκες από ό, τι συνήθως. Είναι μια τέλεια στιγμή για να μάθεις και να αναπτύξεις διάφορες δεξιότητες, ωστόσο, κατά τη διάρκεια αθλητικής εξάσκησης, η Παρθένος θα πρέπει να προσέξει μικροτραυματισμούς. Στο τέλος του 2018, οι μακροχρόνιες σχέσεις θα ανθίσουν περισσότερο.

 

επικοινωνίαFacebook