Αιγόκερως Ζώδια 2018

Τα αστέρια δείχνουν ότι το 2018 θα είναι περισσότερο θετικό για τους Αιγόκερους. Άτομα γεννημένα υπό το ζώδιο αυτό που κυβερνάται από τον Κρόνο μπορούν να περιμένουν διάφορες εκδηλώσεις, είτε θετικές είτε αρνητικές, αλλά έτσι είναι η ζωή. Είναι σημαντικό να παίρνεις το μάθημά σας από το παρελθόν και αυτό είναι ακριβώς ό,τι θα έχει στο νου του ο Αιγόκερως. Επιπλέον, χάρη στην προσωπικότητά σου και την τάση να εργάζεσαι σκληρά, θα βρίσκεις πάντα έναν τρόπο να λύνεις οποιοδήποτε πρόβλημα.

Από την αρχή του έτους, η επιρροή του Άρη στον Τοξότη θα σου φέρει την επιθυμία να αγωνιστείς για τα πιστεύω σου – το οποίο θα μπορούσε ενδεχομένως να σημαίνει κάποιο πρόβλημα. Εάν είσαι πολύ πεισματάρης σε μια διαμάχη με κάποιο άτομο εξουσίας (το αφεντικό σου, για παράδειγμα), η κατάσταση δεν θα μπορέσει να καταλήξει τόσο καλά για σένα. Καλό είναι να μείνεις ήρεμος/ήρεμη, να αξιολογήσεις την κατάσταση με ρεαλιστικό τρόπο και να γνωρίζεις πότε αξίζει να ρισκάρεις και πότε, από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να κάνεις πίσω. Η ένταση ή η υπερβολική ενέργεια μπορούν να εκτονωθούν μέσω του αθλητισμού, για παράδειγμα.

Μαζί με τους ανοιξιάτικους μήνες του 2018 και τη σταδιακή αύξηση της θερμοκρασίας, θα λιώσεις κι εσύ. Θα σε ελκύσει κάτι καινούριο, όπως το να είσαι με κάποιον του αντίθετου φύλου. Το ωροσκόπιο υπόσχεται σε εκείνους που είναι μόνοι να βιώσουν μια μεγάλη περιπέτεια, ακόμα και το φλερτ αυτή την περίοδο. Επιπλέον, μια τυχαία γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε μια μεγάλη αγάπη. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να προσπαθείς σκληρά και να επιμένεις.

Κάθε Αιγόκερως μπορεί να περιμένει ότι η κατάσταση στην καριέρα θα εξομαλυνθεί. Τα προηγούμενα προβλήματα ξεπερνιούνται και απομακρύνονται, κι έτσι μπορείς να επιστρέψεις στο σωστό ρυθμό. Αν σκοπεύεις να πετύχεις κάτι, τώρα είναι η τέλεια στιγμή να δείξεις τις ικανότητές σου. Αυτή την περίοδο, οι σχέσεις θα είναι σταθερές, έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχελις για τυχόν διαμάχες που εμφανίζονται στο στενό σου περιβάλλον, καθώς θα έχεις αρμονική ενέργεια.

Το φθινόπωρο του 2018 θα φέρει πιθανά προβλήματα, σύμφωνα με το ζώδιο. Λόγω της επιρροής της Αφροδίτης στο Σκορπιό, θα σε προσελκύσει ο απαγορευμένος καρπός. Τα αισθηματικά σου θα είναι έντονα, αλλά θα βάλεις τα δυνατά σου να μην τα αποκαλύψεις. Σε ακραίες περιπτώσεις, τέτοιος συμβολισμός μπορεί να σημαίνει ακόμα και απιστία. Από την άλλη πλευρά, στα επαγγελματικά σου, η κατάσταση θα είναι ομαλή και θα είσαι σε θέση να αναλύεις και να λύνεις κάθε είδους πρόβλημα με ταχύτητα. Εάν είσαι εργατικός και επιμελής, είσαι σε απόσταση αναπνοής με την ανταμοιβή που σου αξίζει.

Με το τέλος του έτους, τα γεγονότα τελικά θα ηρεμήσουν με αποτέλεσμα να μπορέσεις να σταματήσεις για μια στιγμή και να αξιολογήσεις τα περιστατικά του παρελθόντος. Σύμφωνα με το ζώδιο, θα νιώθεις καλύτερα όταν περιβάλλεσαι από την οικογένειά σου ή οπουδήποτε όπου αισθάνονται ασφάλεια.

 

επικοινωνίαFacebook