Τοξότης Ζώδια 2017

Τα Ζώδια προβλέπουν κυρίως σταθερότητα για τον Τοξότη το 2017, σύμφωνα με τα άστρα, τόσο όσον αφορά στην καριέρα του όσο και στην επαγγελματική του ζωή. Ο πλανήτης Δίας κυβερνά τα άτομα που έχουν γεννηθεί κάτω από αυτόν τον ζωδιακό αστερισμό, και αυτά θα είναι ικανά να εκμεταλλευτούν πλήρως την ικανότητά τους να παίρνουν αποφάσεις γρήγορα και με αυτοπεποίθηση, ιδίως το πρώτο μισό του χρόνου, καθώς τα άστρα θα είναι σε μια σταθερή και ευνοϊκή θέση - ακόμα και όσον αφορά στις σχέσεις. Το δεύτερο μισό του χρόνου, όμως, μπορείς να περιμένεις ανατροπές.

Ακριβώς στην αρχή του 2017, κάποιος στο περιβάλλον σου θα βρίσκεται σε δυσκολίες, ίσως ένας συνάδελφος, ένας φίλος ή ακόμα και ο ή η σύντροφός σου. Μη διστάσεις να τον ή την βοηθήσεις. Ίσως μόνο λίγα ευγενικά, ενθαρρυντικά λόγια να είναι αρκετά, όπως και να 'χει, το εν λόγω πρόσωπο δεν θα ξεχάσει ποτέ αυτή σου τη χειρονομία. Στον τομέα της εργασίας θα αναπτύξεις έναν γρήγορο ρυθμό και θα είσαι σε θέση να τον διατηρήσεις. Είσαι έτοιμος ή έτοιμη για την επιτυχία στην εργασία σου.

Τα Ζώδια συμβουλεύουν τον Τοξότη να μη φοβηθεί να θυσιάσει ελεύθερο χρόνο για τη δουλειά του την άνοιξη. Μακροπρόθεσμα αυτό θα είναι σίγουρα μια καλή επένδυση. Μπορείς να κάνεις τις διακοπές σου αργότερα. Ωστόσο, θα πρέπει να θυμάσαι ότι η χαλάρωση είναι απαραίτητη και μην εκθέσεις τον εαυτό σου σε υπερβολικό στρες. Αυτήν την περίοδο θα ακμάσεις και στις σχέσεις - οι μακροχρόνιες θα είναι πολύ σταθερές, ενώ αν δεν είσαι σε σχέση θα έχεις μια καταπληκτική ευκαιρία να γνωρίσεις το άλλο σου μισό. Απλά έχε τα μάτια σου διάπλατα ανοιχτά.

Το δεύτερο μισό της χρονιάς, τα ζώδια προβλέπουν ότι ο Τοξότης θα έχει δυσκολίες στις σχέσεις του. Χάρη στις ασταμάτητες δραστηριότητές σου ή και στην απουσία σου, εξαιτίας του γρήγορου εργασιακού σου ρυθμού, μπορεί να έρθεις αντιμέτωπος ή αντιμέτωπη με την καχυποψία του ή της συντρόφου σου τον Ιούλιο του 2017. Προσπάθησε να λύσεις προβλήματα τέτοιας φύσεως όσο πιο νωρίς γίνεται. Αλλιώς, η κατάσταση μόνο θα χειροτερεύει. Ούτε τα μέλη της οικογένειάς σου δε θα πρέπει να αγνοείς. Ένας καταπληκτικός τρόπος για να ευχαριστήσεις όλους τους αγαπημένους σου είναι, για παράδειγμα, να οργανώσεις ένα πάρτυ στο σπίτι σου.

Το φθινόπωρο οι Τοξότες δε θα μπορέσουν, δυστυχώς, να αποφύγουν δυσκολίες στην καριέρα τους. Όπως φαίνεται, δε θα μπορέσεις να διατηρήσεις αρκετά την προσοχή σου και, τελικά, θα κάνεις κάποιο λάθος. Μετά, άλλοι θα πρέπει να αντιμετωπίσουν το λάθος σου και δε θα θέλουν να ακούσουν τις εξηγήσεις σου. Μετά από μια περίοδο αποτυχίας, σίγουρα δε θα πρέπει να τα παρατήσεις. Αξιολόγησε περασμένα γεγονότα και μάθε από τα λάθη σου. Ακόμα και οι αρνητικές εμπειρίες είναι πολύτιμες. Τα ζώδια δείχνουν ότι το τέλος του 2017 θα αποτελέσει μια πρόκληση για τους Τοξότες. Τουλάχιστον, όμως, οι διαφωνίες στις σχέσεις θα αντιμετωπιστούν, οπότε θα μπορείς να βασιστείς στον η στην σύντροφό σου και την οικογένειά σου για υποστήριξη.

 

επικοινωνίαFacebook