Σκορπιός Ζώδια 2017

Τα Ζώδια για το 2017 προετοιμάζουν τον Σκορπιό για μια πολύ ενεργητική χρονιά γεμάτη περιπέτειες και πολύτιμες εμπειρίες. Τα άτομα που έχουν γεννηθεί κάτω από αυτόν τον αστερισμό, ο οποίος κυβερνάται από τον πλανήτη Πλούτωνα, είναι συχνά διστακτικά, ακόμα και ντροπαλά, αλλά διαπρέπουν χάρη στη δυνατή τους θέληση. Αυτή τη χρονιά μπορείς να υπολογίζεις σε πρόοδο στην εργασία σου, εξέλιξη στην προσωπικότητά σου και σε συγκεκριμένες γνώσεις που θα σε κάνουν πιο ώριμο ή ώριμη και ισορροπημένο ή ισορροπημένη από ποτέ άλλοτε. Όσον αφορά στις σχέσεις, θα είσαι μάλλον παθητικός ή παθητική και σταθερός ή σταθερή σε αυτόν στον τομέα.

Θα μπεις στο 2017 με ανανεωμένη ενέργεια. Αυτήν την περίοδο οι Σκορπιοί θα κάνουν καλύτερα, αν αφοσιωθούν πλήρως στην καριέρα τους. Τίποτα, παρ' όλα αυτά, δεν θα σου χαριστεί, καθώς θα πρέπει πρώτα να ξεπεράσεις αρκετά εμπόδια. Η πιο γλυκιά επιβράβευση θα είναι αυτό που θα σε περιμένει μετά. Αυτήν την περίοδο θα διαπρέψεις επίσης σε εργασιακές σχέσεις. Μια φιλική στάση απέναντι στους ανωτέρους σου θα σου επιφέρει το λιγότερο έναν έπαινο. Από την άλλη πλευρά, τα ζώδια σε συμβουλεύουν να μην αφήνεις κανέναν να μένει ατιμώρητος όταν κάνει κάτι πολύ κακό. Οι άλλοι, τότε, μπορεί να νομίσουν, ότι μπορούν πάντα να τη γλιτώνουν.

Με τον ερχομό των ανοιξιάτικων μηνών, όσοι δεν είναι σε σχέση μπορούν να βγουν για "κυνήγι" και να έχουν μεγάλη επιτυχία. Μπορούν να υπολογίζουν σε μια μακριά νύχτα πάθους αλλά και ρομαντισμού. Αυτοί που είναι σε σχέση μπορούν να περιμένουν μια σταθερή περίοδο γεμάτη αρμονία και ευημερία. Αφού πας διακοπές με τη σχέση σου, θα είσαι όμορφα χαλαρωμένος ή χαλαρωμένη και έτοιμος ή έτοιμη για πιο δύσκολη δουλειά. Απλά μείνε συγκεντρωμένος ή συγκεντρωμένη και μην ξεγελιέσαι από πράγματα που συμβαίνουν γύρω σου. Εάν δε δώσεις αρκετή προσοχή στη δουλειά σου, μπορεί να προκύψουν προβλήματα, σύμφωνα με τις προβλέψεις για το ζώδιό σου.

Αυτοί οι καλοκαιρινοί μήνες θα φέρουν ένα αναπάντεχο γεγονός. Ένας προδότης μπορεί να εμφανιστεί στο περιβάλλον σου. Κάποιος που μοιάζει με φίλος, αλλά όταν έρθουν τα δύσκολα και έχεις ανάγκη, θα σου γυρίσει την πλάτη. Έτσι θα μάθεις τουλάχιστον να εκτιμάς του πραγματικούς φίλους. Χάρη σε αυτή την εμπειρία, θα έχεις χρόνο για να σταματήσεις λίγο και να ξεκαθαρίσεις τις προτεραιότητές σου. Αυτή η διαδικασία θα είναι πολύ εμπλουτιστική και δυναμωτική. Ο Σκορπιός, σύμφωνα με τα ζώδια, θα φαίνεται πολύ ισορροπημένος και σοβαρός, ιδίως τον Σεπτέμβρη του 2017, γεγονός που μπορεί να αξιοποιηθεί καλύτερα στην καριέρα του.

Στο τέλος του 2017 ο Σκορπιός μπορεί να αναμένει αρμονία στις σχέσεις του και αν καταφέρει να οργανώσει το χρόνο του με ακρίβεια και να αφιερώσει αρκετή προσπάθεια στη δουλειά του, θα μπορέσει επίσης να υπολογίζει σε επιτυχία στον εργασιακό τομέα, την οποία θα αξίζει. Σχετικά με την υγεία σου, τα άστρα δεν βρίσκονται σε πολύ ευνοϊκή θέση. Να προσέχεις κυρίως τα κρυώματα και τους μικρούς τραυματισμούς.

 

επικοινωνίαFacebook