Ζυγός Ζώδια 2017

Δεν είναι καθόλου περίεργο που αυτή η χρονιά θα είναι για σένα σα να κάνεις γύρους σε ένα καρουζέλ. Ο πλανήτης σου, η Αφροδίτη, θα βρίσκεται σε μια δύσκολη θέση και ως εκ τούτου τα Ζώδια του 2017 προβλέπουν για τον Ζυγό μια πολυάσχολη χρονιά. Αλλά μη στεναχωριέσαι, θα τα καταφέρεις μια χαρά και μετά από μια τέτοια εμπειρία θα γίνεις πιο δυνατός ή δυνατή και θα είσαι έτοιμος ή έτοιμη για την επόμενη πρόκληση. Χάρη στη λεπτή και δημιουργική φύση σου, θα μπορέσεις να σκεφτείς φρέσκες ιδέες για την καριέρα σου και να γευτείς την επιτυχία στην εργασία σου. Στην προσωπική σου ζωή, τα άστρα υπόσχονται θετική ενέργεια, κυρίως από την αρχή της χρονιάς.

Το ξεκίνημα της χρονιάς για του Ζυγούς θα είναι ιδιαίτερα πυρετώδες. Η χαλάρωση κατά την περίοδο του χειμώνα θα μοιάζει με άπιαστο όνειρο. Τα ζώδια προβλέπουν ότι αυτήν την περίοδο θα είσαι σε θέση να βιώσεις αρμονία αλλά επίσης και μεγάλες αλλαγές στις σχέσεις σου, ανάλογα με το αν έχεις ήδη σχέση ή ψάχνεις για το κατάλληλο ταίρι. Μη φοβηθείς να βγεις, για να συναντήσεις την τύχη σου έξω στην κοινωνία. Οι άνθρωποι γύρω σου θα δουν ότι εκπέμπεις θετική ενέργεια. Σε μια καριέρα δεν υπάρχει ανάγκη να εμπλέκεται κανείς σε υπερβολικό βαθμό, γιατί κάτι τέτοιο μόνο προβλήματα θα μπορούσε να προκαλέσει.

Την άνοιξη του 2017 η καριέρα σου θα ανανεωθεί. Οι ανώτεροί σου επιτέλους θα αναγνωρίσουν τις προσπάθειές σου. Εάν διατηρήσεις τους ρυθμούς σου, σίγουρα οι στόχοι σου θα είναι σύντομα πραγματοποιήσιμοι. Οι ασθένειες και οι τραυματισμοί θα σε αποφεύγουν. Παρομοίως, θα μπορείς να απολαύσεις ηρεμία και αρμονία στην οικογένειά σου.

Το σημείο καμπής θα επέλθει το καλοκαίρι του 2017. Οι Ζυγοί θα προσπαθήσουν να λύσουν όλα τα προβλήματα μονομιάς, αλλά το μόνο που θα καταφέρουν είναι να μπλεχτούν με όλες τις υποχρεώσεις και τη δουλειά, κάνοντας τη θέση τους δυσκολότερη. Τα ζώδια σού συστήνουν να φτιάξεις μια λίστα με τις προτεραιότητές σου, σύμφωνα με την οποία θα αντιμετωπίσεις το κάθε θέμα ξεχωριστά. Μην αγνοήσεις τη φυσική σου κατάσταση, ξέρεις ότι είναι αλήθεια ότι "νους υγιής, εν σώματι υγιεί".

Ακόμα και το φθινόπωρο, δε θα ξεκουραστείς. Τα ζώδια του 2017 δείχνουν ότι ο Ζυγός θα πρέπει να αντιμετωπίσει και άλλες δυσκολίες. Κάποιος στο στενό οικογενειακό σου περιβάλλον ίσως να έχει πρόβλημα. Θα πρέπει να επαναξιολογήσεις τις προτεραιότητές σου. Η οικογένεια θα πρέπει να είναι ενωμένη, ιδίως στις δύσκολες στιγμές. Στην εργασία θα πρέπει πιθανώς να αντιμετωπίσεις τη δουλειά που έχει μείνει πίσω, με κόστος τον ελεύθερο χρόνο σου.

Στο τέλος της χρονιάς, όταν τα πράγματα ηρεμήσουν, θα έχεις πολύ χρόνο για να αξιολογήσεις περασμένα γεγονότα. Θα πρέπει να αφιερώσεις ελεύθερο χρόνο και στον ή στην σύντροφό σου, άλλωστε, πριν δε διέθετες το χρόνο που του ή της άξιζε.

 

επικοινωνίαFacebook