Παρθένος Ζώδια 2017

Υπό την κυριαρχία του Ερμή, οι άνθρωποι που γεννιούνται κάτω από αυτόν τον αστερισμό είναι σκληρά εργαζόμενοι και βασίζονται στα διανοητικά τους προσόντα. Οι ζωδιακές προβλέψεις για τον Παρθένο το έτος 2017 είναι θετικές, ιδίως αυτές που αφορούν στα μέσα της χρονιάς. Η χρονιά θα αρχίσει με πυρετώδεις ρυθμούς στη δουλειά, αλλά θα πρέπει επίσης να αντιμετωπίσεις και σημαντικά γεγονότα στον τομέα των σχέσεων. Τέλος, αφού ξεπεράσεις όλα τα εμπόδια, σε περιμένει μια σταθερή περίοδος γεμάτη θετικές αλλαγές. Θα έχεις επιτέλους χρόνο για να σκεφτείς.

Σύμφωνα με τα Ζώδια, ένα πρόβλημα θα προκύψει στον εργασιακό σου χώρο νωρίς στις αρχές της χρονιάς. Μπορεί να αντικατασταθεί κάποιος ανώτερός σου στη δουλειά, αλλά επίσης θα συμβεί μια κρίση που θα σχετίζεται με χρήματα. Για σένα αυτό προφανώς σημαίνει πολλή και σκληρή δουλειά, ενώ θα πρέπει να περιμένεις, ότι θα αφιερώσεις ένα κομμάτι από τον ελεύθερό σου χρόνο στη δουλειά. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση σου. Θα έρθεις αντιμέτωπος ή αντιμέτωπη με την αμφιβολία του ή της συντρόφου σου. Προσπάθησε να κρατήσεις τουλάχιστον ένα απόγευμα την εβδομάδα για τον ή την σύντροφό σου και θα δεις ότι τα προβλήματα θα εξαφανιστούν.

Ο Παρθένος θα έρθει αντιμέτωπος με αγχώδεις καταστάσεις στη δουλειά και κατά το υπόλοιπο πρώτο μισό του 2017. Θα είναι απαραίτητο να λύσεις οξέα προβλήματα, τα οποία δε θα μπορείς να αγνοήσεις. Η οικογένεια σου, φυσικά, θα σε στηρίξει. Μετά από τη σκληρή δουλειά, εξαιτίας της οποίας μπορεί ακόμα και να χρειαστεί να αναβάλεις τις διακοπές σου, τα ζώδια δείχνουν ότι θα έρθει επιτέλους η επιτυχία. Μπορείς να υπολογίζεις ακόμα και σε ανέλιξη στην καριέρα σου.

Στο τέλος του καλοκαιριού και το φθινόπωρο του 2017 θα έρθει μια περίοδος χαλάρωσης, τόσο στην εργασία όσο και στις σχέσεις σου. Τα άστρα θα βρίσκονται στη σωστή θέση, οπότε τίποτε δε θα μπορεί να εμποδίσει τους Παρθένους από το να απολαύσουν τους καλοκαιρινούς μήνες. Στη δουλειά, τα πράγματα θα ηρεμήσουν μετά από τις πρότερες δυσκολίες και, επιτέλους, θα έχεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο, τον οποίο θα μπορείς να περάσεις στη φύση με τους αγαπημένους σου ή ακόμη και με έναν παλιό φίλο για ένα ποτό.

Οι αναποδιές τελικά θα περάσουν. Οι Παρθένοι που δεν είναι σε σχέση θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν άτομα του αντίθετου φύλου. Σύμφωνα με τα Ζώδια, αυτή την περίοδο θα αυξηθούν οι πιθανότητές σου να βρεις το κατάλληλο ταίρι. Όσοι είναι σε σχέση θα είναι απλά ευτυχισμένοι. Θα βρεις και πάλι την αρμονία, και το σπιτικό σου θα ακμάσει. Μια απροσδόκητη προσφορά στην καριέρα σου θα δημιουργήσει συναρπαστικές προοπτικές. Παρ' όλα αυτά, είναι σημαντικό να ζυγίσεις προσεκτικά τα θετικά και τα αρνητικά, για να αποφασίσεις, εάν αξίζει το ρίσκο. Να δώσεις προσοχή επίσης σε θέματα πρόληψης, όσον αφορά στην υγεία σου.

 

επικοινωνίαFacebook