Λέων Ζώδια 2017

Σύμφωνα με τα άστρα, το πρώτο μισό του 2017, τα Ζώδια επιφυλάσσουν στο Λέοντα προβλέψεις επικεντρωμένες κυρίως στον τομέα των σχέσεων. Ωστόσο, μπορείς να αναμένεις επιτυχία και στην καριέρα σου. Το φθινόπωρο θα εμφανιστεί μια πολύ ευνοϊκή προσφορά. Τα άτομα που έχουν γεννηθεί κάτω από αυτόν τον δυναμικό και αυταρχικό αστερισμό, που κυβερνάται από τον Ήλιο, θα πρέπει να ξεπεράσουν μερικές δυσκολίες, αλλά θα αξίζει τον κόπο. Η εμπειρία που θα μαζέψεις αυτή τη χρονιά θα σε εμπλουτίσει σε μεγάλο βαθμό. Η προσωπικότητά σου θα είναι πιο ισορροπημένη. Θα μπορέσεις να ανακτήσεις την εσωτερική σου γαλήνη.

Τα Ζώδια λένε ότι θα είναι δύσκολο να πάρεις αυτό που θέλεις στη δουλειά, στις αρχές της χρονιάς. Μην τρέφεις ψεύτικες ελπίδες, να είσαι ρεαλιστής ή ρεαλίστρια. Ξέρεις πολύ καλά, ότι θα είναι καλύτερο να εστιάσεις την ενέργειά σου σε μια διαφορετική κατεύθυνση. Μην καταθλίβεσαι. Χρησιμοποίησε αυτό το χρόνο για να εξελιχθείς στην προσωπική και κοινωνική σου ζωή. Βγες έξω και ξεκαθάρισε τις παλιές σου γνωριμίες. Το Μάρτιο του 2017 θα έχεις μια εξαιρετική ευκαιρία να γνωρίσεις το άλλο σου μισό. Τα άστρα θα είναι υπέρ σου.

Την άνοιξη ο Λέων μπορεί ξεκάθαρα να απολαύσει την αρμονία στις σχέσεις του - μπορεί να πρόκειτα για έναν καινούριο έρωτα ή για την αλληλεπίδρασή του με τον ή την σύντροφό του σε μια σχέση. Όλα θα εξελιχθούν βάσει σχεδίου. Εκμεταλλεύσου αυτήν την ήσυχη και σταθερή περίοδο για να απαντήσεις σε ερωτήσεις που σε απασχολούν εδώ και πολύ καιρό. Δώσε επίσης χρόνο χρόνο στον εαυτό σου για να χαλαρώσει με ενεργητικό τρόπο.

Στα μέσα της χρονιάς τα ζώδια σου συστήνουν να είσαι προσεκτικός ή προσεκτική. Ο Λέων δε θα πρέπει να χάσει σημαντικά γεγονότα, εξαιτίας μιας καινούριας σχέσης. Είναι σημαντικό να σταθείς ακίνητος, με τα πόδια σου στέρεα στο έδαφος. Αλλιώς, μπορεί να χάσεις μια επικερδή προσφορά εργασίας, που δεν πρόκειται να σου ξαναγίνει.

Μην προσπαθήσεις να πιέσεις πολύ τα πράγματα, αλλά προσπάθησε σε συμφιλιωθείς με το γεγονός, ότι δε μπορείς να έχεις συνεχώς πλήρη έλεγχο των πάντων. Όταν το συνειδητοποιήσεις αυτό, θα αισθανθείς πολύ καλύτερα και δε θα χρειάζεται να ζεις πια με τόσο άγχος. Πρόσεξε πολύ την υγεία σου επίσης και μην υποτιμήσεις ένα κοινό κρυολόγημα.

Με τον ερχομό του φθινοπώρου και του χειμώνα, ο Λέων δε θα έχει πολύ χρόνο για να χαλαρώσει. Αφού ξεπεράσεις μια κρίση σε μια σχέση σου, θα αναγκαστείς να αλλάξεις τις προτεραιότητές σου. Στη δουλειά σου θα μαζευτούν πολλές εκκρεμότητες τον Οκτώβριο του 2017, σύμφωνα με τα ζώδια, και θα πρέπει να φέρεις τα πράγματα στα ίσα. Χάρη στην αγωνιστική φύση σου, θα τα καταφέρεις όλα μια χαρά. Το σημαντικό είναι να μην τα παρατάς και να προσπαθείς πάντα να διατηρείς τα κίνητρα που ενεργοποιούν όχι μόνο εσένα, αλλά και τους ανθρώπους γύρω σου. Αυτήν την περίοδο μπορείς επίσης να προσμένεις σε μια πρόοδο στην καριέρα σου που την αξίζεις πραγματικά. Επιτέλους, θα δρέψεις τους καρπούς των κόπων σου. Απλά έλα να συναντήσεις την τύχη σου.

 

επικοινωνίαFacebook