Ταύρος Ζώδια 2017

Τα Ζώδια του 2017 για τον Ταύρο συστήνουν ότι δε θα πρέπει να στρεσάρει πάρα πολύ τον εαυτό του εξαιτίας της δουλειάς αυτή τη χρονιά. Η σειρά των Ταύρων θα έρθει το δεύτερο μισό της χρονιάς. Οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί κάτω από αυτόν τον αστερισμό, που κυβερνάται από τον πλανήτη Αφροδίτη, είναι συχνά υπεύθυνοι και αξιόπιστοι. Μη φοβηθείς να εκμεταλλευτείς αυτές τις θετικές ιδιότητες. Ιδίως όσον αφορά στις ανθρώπινες σχέσεις, θα έχεις μεγάλη επιτυχία αυτή τη χρονιά εξαιτίας της ευνοϊκής θέσης των πλανητών.

Μικρά εμπόδια θα μπουν στο δρόμο του Ταύρου αμέσως από τις αρχές του 2017. Η καριέρα σου θα τελματώσει κι εσύ θα μπεις σε σκέψεις για το αν πρέπει να κάνεις κάτι. Μέχρι να βρεις απάντηση σε αυτό το δίλημμα, μπορεί να φαίνεσαι δυσπρόσιτος ή δυσπρόσιτη και κλεισμένος ή κλεισμένη στον εαυτό σου. Δε θα έπρεπε, ωστόσο, να σπρώξεις τους αγαπημένους σου ανθρώπους μακριά σου. Σύμφωνα με τα ζώδια, θα πρέπει να συγκεντρωθείς περισσότερο στις σχέσεις και στην προσωπική σου εξέλιξη αυτό το διάστημα, ενώ όσον αφορά στην καριέρα σου θα πρέπει να "κάτσεις στον πάγκο" και να περιμένεις. Δεν έχουν άδικο όσοι λένε, ότι "όποιος δεν κάνει τίποτα, δεν κάνει και λάθη". Επίσης, έχε το νου σου για απατεώνες, που μπορεί να εμφανιστούν στο περιβάλλον σου. Κακοί άνθρωποι μπορεί να επιχειρήσουν να εκμεταλλευτούν την ανησυχία σου.

Τα μέσα της χρονιάς θα φέρουν μικρά προβλήματα στην οικογένεια όσων έχουν γεννηθεί κάτω από αυτόν τον αστερισμό. Θα έχεις περάσει τους προηγούμενους μήνες πολύ ενεργητικά, αλλά δεν θα έχεις άλλο τόση ενέργεια και χρόνο για να δίνεις σημασία σε μικρότητες. Μερικά άτομα στο σπίτι μπορεί να προσβληθούν από μια τέτοια συμπεριφορά. Μπορείς να αποφύγεις διαφωνίες τον Ιούλιο μέσα από έναν ειλικρινή διάλογο. Ο Ταύρος μπορεί να προσμένει σε μια συμφιλίωση, που θα είναι πολύ γλυκιά.

Ο Ταύρος θα ακμάσει κυρίως το φθινόπωρο του 2017. Αυτήν την περίοδο τα άστρα θα είναι σε μια σταθερή θέση, με αποτέλεσμα να βιώσεις την επιτυχία σε όλους τους τομείς. Οι σχέσεις, ιδίως οι μακροχρόνιες, θα είναι πολύ έντονες, ιδίως εάν κάποια μικρά προβλήματα είχαν προκύψει στο παρελθόν. Για τους μη δεσμευμένους, θα είναι πολύ εύκολο να έρθουν σε επαφή με πιθανούς συντρόφους και θα είναι πολύ πιθανό να συναντήσουν ακόμα και το άλλο τους μισό. Σε κάθε περίπτωση, είναι αναπόφευκτο ότι θα ερωτευτούν. Όσον αφορά στην καριέρα σου, σύμφωνα με τις ζωδιακές προβλέψεις, επιτέλους θα επιβραβευθείς. Θα είσαι πολύ υγιής. Όλες οι ασθένειες θα σε αποφεύγουν.

Στα τέλη του 2017 θα επικεντρωθείς ξανά στην καριέρα σου, ενώ οι πιο επιμελείς πρέπει να προσμένουν σε ανταμοιβές στον εργασιακό χώρο. Οι σχέσεις των Ταύρων στο χώρο εργασίας θα είναι πολύ φιλικές, οπότε μπορείς να αναμένεις με χαρά τις επερχόμενες διακοπές σου. Μην ξεχνάς να χαλαρώνεις και, για παράδειγμα, να απολαύσεις ενεργητικές χειμερινές διακοπές που θα γεμίσουν τις μπαταρίες σου.

 

επικοινωνίαFacebook