Ιχθύς Ζώδια 2017

Άνθρωποι που έχουν γεννηθεί κάτω από αυτόν τον ζωδιακό αστερισμό της Γης, που κυβερνάται από τον Ποσειδώνα, συχνά ξεχωρίζουν με την εμπαθή και ευαίσθητη φύση τους. Τα Ζώδια του 2017 προτρέπουν τον Ιχθύ να εκμεταλλευτεί τις ικανότητές του, σε ό,τι έχει να κάνει με τις σχέσεις, αλλά ιδίως σε ό,τι έχει σχέση με την καριέρα του. Πέρυσι τα ζώδια και τα άστρα σε οδήγησαν σε ένα ήσυχο μονοπάτι, αλλά αυτή τη χρονιά θα αντιμετωπίσεις όχι μόνο σημαντικές αλλά και πολλές ανατροπές, ιδίως όταν έρθει το καλοκαίρι. Στο τέλος της χρονιάς τα πράγματα θα ηρεμήσουν και πάλι και ο Ιχθύς θα μπορέσει να απολαύσει άνεση και αρμονία ξανά.

Με το ξεκίνημα του 2017, μπορεί να διαπιστώσεις ότι δεν απολαμβάνεις τη δουλειά σου όπως παλιά. Τα ζώδια προβλέπουν ότι θα έχεις μια ευκαιρία να την αλλάξεις. Ωστόσο, αναλογίσου εάν μια τέτοια αλλαγή θα άξιζε το ρίσκο. Τα άστρα δεν είναι πολύ σταθερά αυτήν την περίοδο. Καλύτερα να περιμένεις μέχρι την άνοιξη.

Στις μακροχρόνιες σχέσεις ο Ιχθύς θα απολαύσει και πάλι την αρμονία μετά από μια μικρή κρίση, που θα οφείλεται στο ότι θα παραμελήσει τον ή την σύντροφό του. Όσοι είναι μόνοι θα "ζωντανέψουν", ιδίως τον Ιούνιο, όταν θα τολμήσουν να βγουν με παρέα και να αναζητήσουν το άλλο τους μισό. Εκείνη τη στιγμή θα ξεκινήσει μια παραγωγική περίοδος, γι' αυτό κράτα τα μάτια σου διάπλατα ανοιχτά και μην χάσεις αυτήν την μοναδική ευκαιρία.

Ιδίως μετά το πρώτο μισό του 2017, θα είνει δύσκολο για τον Ιχθύ να επιτύχει στην εύρεση ικανοποίησης. Θα κατορθώσεις να ξεπεράσεις δυσκολίες μόνο αν σφίξεις τα δόντια σου και πολεμήσεις έναντι σε ό,τι σου κλείνει το δρόμο. Αυτό είναι ιδιαίτερα αληθές όσον αφορά στην καριέρα σου. Ένα περίπλοκο πρότζεκτ θα προκύψει, το οποίο θα αποτελέσει πρόκληση. Μη φοβηθείς αυτήν την ευκαιρία, ακόμα κι αν νιώθεις αβεβαιότητα αρχικά. Θα απαιτήσει να επενδύσεις ενέργεια, ίσως και με κόστος τον ελεύθερο χρόνο σου. Εάν δεν ξέρεις τι να κάνεις, μπορείς πάντα να ζητήσεις τη συμβουλή ενός συναδέλφου ή φίλου. Θα χαρούν να σε βοηθήσουν.

Το έτος 2017 θα τελειώσει πολύ πιο ήσυχα. Ο Ιχθύς θα παραμείνει σε μια κατάσταση ηρεμίας καθ' όλη αυτήν την περίοδο. Αυτή η περίοδος θα είναι κατάλληλη για επενδύσεις και μακρόπνοα σχέδια. Μην ξεγελιέσαι από τη φαινομενική αρμονία. Να είσαι σε εγρήγορση για την εμφάνιση προβλημάτων στο στενό οικογενειακό σου περιβάλλον. Ίσως κάποιος να θελήσει να σου αποκρύψει σημαντικές πληροφορίες. Για να μάθεις περισσότερα, πρέπει πρώτα να χτίσεις ένα επίπεδο εμπιστοσύνης. Επίσης, δεν θα πρέπει να ξεχνάς τον ή την συντροφό σου, ακόμα και αν την παρούσα στιγμή οι σκέψεις σου είναι επικεντρωμένες σε μια άλλη κατεύθυνση. Πάρε τουλάχιστον κάποιες πρωτοβουλίες και τότε θα απολαύσεις την αμοιβαία αρμονία.

 

επικοινωνίαFacebook