Υδροχόος Ζώδια 2017

Τα άτομα που έχουν γεννηθεί κάτω από αυτόν τον ζωδιακό αστερισμό, που κυβερνάται από τον Ουρανό, μπορεί να είναι πολύ ευαίσθητα, με έντονα διανοητικά προσόντα. Τα άστρα λένε ότι τα πράγματα για τον Υδροχόο το 2017 δεν θα είναι καθόλου εύκολα, ιδίως στο τέλος της χρονιάς. Ωστόσο, μπορείς να περιμένεις επιτυχίες στην καριέρα σου. Στις σχέσεις σου, θα υπάρχει σταθερότητα και παθητικότητα, τις οποίες θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, ιδίως όταν προγραμματίζεις το μέλλον - όλα αυτά κυρίως κατά τα μέσα της χρονιάς.

Εάν δεν αφιερώσεις αρκετή προσοχή στην καριέρα σου στο ξεκίνημα του 2017, αυτό θα σε οδηγήσει μόνο σε προβλήματα, σύμφωνα με τα ζώδια. Επειδή εύκολα αποσπάσαι, μπορεί να χάσεις σπουδαία νέα, αλλαγές ή πληροφορίες και τότε θα πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες. Ιδίως το Μάρτιο, μπορείς να βασιστείς στη στήριξη των μελών της οικογένειάς σου.

Η θετική ενέργεια του Υδροχόου μπορεί την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2017 να εξαπλωθεί και στο περιβάλλον του. Τα ζώδια σε συμβουλεύουν να είσαι προσεκτικός ή προσεκτική. Για τους αδέσμευτους αυτού του ζωδίου θα έρθει αυτήν την περίοδο, σύμφωνα με τα άστρα, η μεγαλύτερη ευκαιρία τους να γνωρίσουν το άλλο τους μισό. Ίσως μετά από πολύ καιρό, θα κοινωνικοποιηθείς και πάλι και θα απολαύσεις την παρουσία του αντίθετου φύλου. Τα άτομα που βρίσκονται σε μια ευτυχισμένη σχέση θα βιώσουν μια πολύ σταθερή και αρμονική περίοδο. Γι' αυτό αυτή η περίοδος είναι κατάλληλη για μακρόπνοα σχέδια. Μη φοβηθείς να κάνεις το επόμενο βήμα. Θα πρέπει, επίσης, να περνάς αρκετό χρόνο στη δουλειά, ώστε να αποφύγεις άλλα προβλήματα.

Τα Ζώδια λένε ότι ο Υδροχόος θα έχει ένα ήσυχο και σταθερό φθινόπωρο. Η καριέρα σου θα αλλάξει προς το καλύτερο και θα διαπρέψεις. Εάν αναπτύξεις έναν έντονο ρυθμό δουλειάς και τον διατηρήσεις, η ανταμοιβή θα είναι εξαιρετική. Μπορεί να χρειαστεί να αλλάξεις το πρόγραμμα της δουλειάς σου για λίγο. Αναλογίσου προσεκτικά τα θετικά και τα αρνητικά, ώστε να αποφασίσεις εάν αυτό αξίζει. Σίγουρα θα αποφασίσεις σωστά. Εάν δεν ξέρεις τι να κάνεις, μη φοβηθείς να ζητήσεις συμβουλές, για παράδειγμα, από τους φίλους σου.

Στο τέλος της χρονιάς, τα πράγματα θα παραμείνουν ήρεμα και έτσι γύρω στα Χριστούγεννα μπορείς να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην οικογένειά σου, στον ή στην σύντροφό σου και στον εαυτό σου. Τα πράγματα στις σχέσεις σου θα σταθεροποιηθούν. Οι αδέσμευτοι θα μπορούν να φλερτάρουν ελεύθερα και να απολαύσουν τον ρομαντισμό. Θα αναλογιστείς, επίσης, παλιά γεγονότα. Η προσωπικότητα του Υδροχόου θα γίνει πολύ πιο δυνατή το 2017. Να σκεφτείς την υγεία σου και την πρόληψη. Συχνές αλλαγές της θερμοκρασίας δεν θα κάνουν καλό στο σώμα σου.

 

επικοινωνίαFacebook