Αιγόκερως Ζώδια 2017

Τα Ζώδια υπόσχονται στον Αιγόκερω επιτυχίες στην καριέρα του το 2017. Σε ότι, όμως, αφορά στις σχέσεις, οι αποφασιστικοί και φιλόδοξοι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί κάτω από αυτόν τον ζωδιακό αστερισμό, που κυβερνάται από τον Κρόνο, δεν θα έχουν πολλή επιτυχία, ιδίως το δεύτερο μισό του χρόνου. Θα νιώσεις θετική ενέργεια, ιδίως όσον αφορά στην προσωπικότητά σου. Επίσης, θα βιώσεις μεγάλη εξέλιξη και θα βρεις καινούρια εσωτερική γαλήνη. Βρίσκοντας μια καινούρια ισορροπία ωας άτομο, θα τα καταφέρεις καλύτερα από ποτέ.

Σύμφωνα με τα ζώδια, μια πολυάσχολη περίοδος περιμένει τον Αιγόκερω ακριβώς στην αρχή αυτής της χρονιάς. Όσον αφορά στην καριέρα σου, θα διαπρέψεις. Ακόμα και μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων δε θα επιβραδύνεις το ρυθμό σου, οπότε θα μπορέσεις εύκολα να "κερδίσεις" έναντι των συναδέλφων σου. Μπορείς να υπολογίζεις σε πρόοδο στην εργασία σου, μετά την οποία θα έχεις επιτέλους και πάλι περισσότερο ελέυθερο χρόνο.

Οι ανοιξιάτικοι μήνες του 2017 θα φέρουν μια σταθερή περίοδο. Μπορεί να βιώσεις μια κρίση σε μια μακροχρόνια σχέση σου, αλλά αυτό δεν θα είναι δικιολογία για απόμακρη συμπεριφορά. Απλά μίλα ανοιχτά για το πρόβλημα και θα δεις ότι θα λυθεί σύντομα. Σίγουρα δε θα πρέπει να αποφασίσεις να λύσεις το πρόβλημα με τον τρόπο της "σιωπής". Όταν προσπαθήσετε και οι δυο, σύντομα θα βρείτε τη χαμένη αρμονία.

Τα Ζώδια σου κάνουν έκκληση, ιδίως γύρω στα μέσα του έτους 2017, κι εσύ δε θα πρέπει να αρνηθείς τη βοήθεια. Υπερβολική έκθεση στο στρες μπορεί να καταστρέψει την υγεία σου. Μπορεί να χρειαστεί να ξοδέψεις περισσότερο χρόνο από ότι σου αρέσει στη δουλειά, αλλά τουλάχιστον προσπάθησε να μη φέρνεις τα προβλήματά σου στο σπίτι. Δώσε αρκετή προσοχή στο ή στη σύντροφό σου, αλλιώς προβλήματα μπορεί να ξανακάνουν την εμφάνισή τους. Επιπλέον, ο ή η σύντροφός σου μπορεί να παρερμηνεύσει την αυξημένη συχνότητα της απουσίας σου. Δώσε προσοχή και στην υγεία σου. Οι Αιγόκεροι μπορεί να μη μπορέσουν να αποφύγουν προβλήματα με το στομάχι τους αυτή την περίοδο. Αλλά μην ανησυχείς, αυτά θα είνα μόνο προσωρινά.

Το τελευταίο τριτημόριο του έτους 2017 θα εξελιχθεί υπό τον αστερισμό των σχέσεων. Τα άστρα θα βρουν επιτέλους τη σωστή τους θέση και ιδίως όσοι δεν είναι σε σχέση θα τα παν κατακπληκτιά κατά τη γνωριμία τους με καινούρια άτομα του αντίθετου φύλου. Εκείνοι οι Αιγόκεροι που βρίσκονται σε μακροχρόνιες σχέσεις θα απολαύσουν την αρμονία ξανά. Θα ξεχάσεις τα εμπόδια τα οποία είχαν εμφανιστεί στο δρόμο σου και θα απολαύσεις ευχάριστες στιγμές, εάν είσαι δεσμευμένος. Όσον αφορά στην καριέρα σου, τα ζώδια δείχνουν, ότι θα ξαναακμάσεις, ιδίως το Δκεμβριο. Η δουλειά θα εξελιχθεί ομαλά και μηχανικά, χωρίς πολλή προσπάθεια ή σκέψη, κάτι που είναι καλό πριν τα Χριστούγεννα.

 

επικοινωνίαFacebook