Κριός Ζώδια 2017

Οι φιλόδοξοι και μερικές φορές πεισματάρηδες άνθρωποι που είναι γεννημένοι κάτω από αυτόν τον αστερισμό που κυβερνάται από τον Άρη πρέπει να αναμένουν μεγάλη, ανεκτίμητη εμπειρία, η οποία θα αφορά κυρίως τον τομέα της καριέρας τους. Χάρη στη φύση σου, θα μπορείς να "εκμεταλλευτείς" τα προβλήματά σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι προβλέψεις για το ζώδιό σου το 2017 είναι κατακλυσμικά θετικές. Στις προσωπικές σχέσεις, τα Ζώδια αυτής της χρονιάς δείχνουν αρμονία και αγάπη. Τα άστρα βρίσκονται σε συγκεκριμένη, σαφή θέση.

Στην αρχή της χρονιάς, δεν θα έχεις προβλήματα στη δουλειά. Ο Κριός είναι τίμιος και σκληρά εργαζόμενος, οπότε θα διαπρέψει σε κάθε είδος δουλειάς, χάρη στον τρόπο που προσεγγίζει τα πράγματα και στην αφοσίωσή του. Είναι προφανές, ότι οι ανώτεροι (στον εργασιακό χώρο) πάντα θα εκτιμούν αυτές τις ιδιότητες. Μην προσπαθήσεις να καταχραστείς αυτό το γεγονός και να εξυψώσεις τον εαυτό σου ανάμεσα σε όλους τους άλλους. Θα πρέπει να μπορείς να λειτουργείς καλά στην ομάδα και να βοηθάς τον αδύναμο. Θα δεις ότι αυτή η καλοσύνη θα σου επιστραφεί αργότερα, το Μάρτιο.

Την άνοιξη του 2017, ιδίως το Μάιο, η κατάσταση θα είναι πυρετώδης. Θα πρέπει να αφιερώνσεις περισσότερο χρόνο στη δουλειά, από ότι ίσως θα σου άρεσε. Θυμήσου ότι αυτή η κατάσταση είναι μόνο προσωρινή. Μπορείς να φτάσεις στα όρια των δυνάμεών σου, αλλά μετά από τέτοιες εμπειρίες θα βγεις πολύ πιο δυνατός ή δυνατή.

Ο σύντροφος ή η σύντροφός σου μάλλον θα ανησυχήσει. Θα πρέπει να παραδεχτείς ότι τελευταία νιώθεις λίγο στρεσαρισμένος ή στρεσαρισμένη, ιδίως στη δουλειά. Μάθε πώς να χαλαρώνεις. Αυτό που θα χρειαστείς το καλοκαίρι είναι ενεργητική χαλάρωση για δύο. Οι Κριοί που δεν είναι δεσμευμένοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν έναν ιδανικό σύντροφο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, σύμφωνα με τις ζωδιακές προβλέψεις. Αυτοί που είναι σε σχέση θα απολαύσουν ξανά την αρμονία, μετά από μικρές διαφωνίες.

Το φθινόπωρο του 2017 θα φέρει κερδοφόρες επιτυχίες στον Κριό. Θα δεχτείς μια ελκυστική προσφορά για εργασία. Αυτό θα σημαίνει, φυσικά, και κάποιες θυσίες. Δε θα πρέπει να προσπαθήσεις να τα λύσεις όλα μόνος σου ή μόνη σου και αυτό το δίλημμα θα είναι μια πρόκληση. Πάρε συμβουλές από κάποιον. Μαζί θα βρείτε όντως την κατάλληλη λύση. Το Σεπτέμβριο τα άστρα θα βρίσκονται σε σταθερή τροχιά. Απλά πρόσεχε με την υγεία σου, δεν θα πρέπει να υποτιμάς τις προληπτικές εξετάσεις.

Στο τέλος αυτού του χρόνου θα ανακαλύψεις μια καινούρια ενέργεια στις σχέσεις σου. Μπορείς να απολαύσεις στο έπακρο χρόνο αφιερωμένο στην οικογένειά σου. Τα γεγονότα αυτής χρονιάς θα σας έχουν φέρει πιο κοντά, και όλα θα είναι πλέον μια χαρά. Θα έχεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Δοκίμασε ένα καινούριο σπορ, αντάμοιψε τον εαυτό σου με κάτι ωραίο. Τέλος, θα έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση και θα απολαμβάνεις τις γνωριμίες και τα ραντεβού με νέους ανθρώπους.

 

επικοινωνίαFacebook