Τοξότης Ζώδια 2016

Υπό την επιροή του μεγαλύτερου πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος, του Δία, τα άτομα που γεννιούνται υπό αυτόν τον αστερισμό είναι αισιόδοξα και φημίζονται για τις γρήγορες και σίγουρες αποφάσεις τους. Σύμφωνα με τα άστρα, οι Ζώδιακές προβλέψεις για το 2016 δεν επιφυλάσσουν ευκολίες για τον Τοξότη, ιδίως κατά το τέλος της χρονιάς. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να αναμένεις επαγγελματική επιτυχία και στις σχέσεις σου μάλλον παθητικότητα παρά ανατροπές.

Το 2016 θα ξεκινήσει για σένα με καινούρια ενέργεια. Ο Τοξότης, ως φυσική αυθεντία, θα διαπρέψει αυτήν την περίοδο, ιδίως στη δουλειά του. Φιλική συμπεριφορά προς τους ανωτέρους σου θα σου αποφέρει τουλάχιστον επαίνους. Από την άλλη πλευρά, τα Ζώδια σε συμβουλεύουν να μην είσαι πολύ επιεικής. Οι συνάδελφοί σου μπορεί να νομίσουν ότι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν, χωρίς να τιμωρούνται. Πρόσεχε σε ό,τι αφορά την υγεία σου.

Μην αμελείς τους φίλους και την οικογένειά σου, ακόμη και αν απολαμβάνεις τη δουλειά σου εκείνη την περίοδο. Ο (ή η) σύντροφός σου μπορεί να γίνει καχύποπτος (ή καχύποπτη). Λίγες ωραίες χειρονομίες χρειάζονται μόνο, για να αποφύγεις τέτοια προβλήματα. Απέφυγε καυγάδες με κάθε κόστος - το μόνο που θα καταφέρεις αλλιώς είναι να φέρεις στην επιφάνεια παλιότερα προβλήματα, τα οποία δεν θα είναι σχετικά εκείνη τη στιγμή. Σκέψου επίσης το σώμα σου και την άθληση.

Κάποιος από το περιβάλλον σου θα εμπλακεί σε μια δύσκολη περιπέτεια το καλοκαίρι του 2016. Μη φερθείς εγωιστικά - παρ' ότι θα έχεις πολλή δουλειά, μη διστάσεις να προσφέρεις τη βοήθειά σου. Αργότερα ίσως να χρειαστείς κι εσύ βοήθεια. Οι θερμοί μήνες θα φέρουν πόθο στην προσωπική σου ζωή. Οι Τοξότες που είναι μόνοι μπορούν να βγουν για "κυνήγι", το οποίο θα στεφθεί με ιδιαίτερη επιτυχία. Μεγάλες νύχτες γεμάτες πάθος και ρομαντισμό σε περιμένουν. Όσοι είναι σε σχέση μπορούν να αναμένουν με χαρά αρμονία και γαλήνη. Μετά από διακοπές, θα είσαι χαλαρή (ή χαλαρός) και έτοιμη (ή έτοιμος) να επιστρέψεις πάλι στη δουλειά. Το Σεπτέμβριο υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, σύμφωνα, με τα Ζώδια, να κάνεις σημαντικές αλλαγές στην καριέρα σου. Εάν δεν είσαι ευχαριστημένη (ή ευχαριστημένος) με τη δουλειά σου, αυτή είναι η σωστή στιγμή για να κάνεις αλλαγές.

Το δυσκολότερο σημείο θα το περάσεις τον Οκτώβριο. Τα Ζώδια δείχνουν, ότι στη δουλειά θα παλέψεις για να κρατήσεις την τωρινή σου θέση. Θα καταφέρεις να κάνεις κάποιο λάθος, το οποίο θα πρέπει να διορθώσουν οι ανώτεροί σου. Μπορεί να οφείλεται μόνο σε απροσεξία, αλλά κανείς δεν θα ενδιαφερθεί γι' αυτό εκείνη τη στιγμή. Πρέπει να αφιερώσεις όλη σου την προσοχή στη δουλειά εκείνη την περίοδο. Μην αφήσεις τίποτα να σε ταράξει. Το τέλος της χρονιάς θα είναι και πάλι ήρεμο. Πέρασε τα Χριστούγεννά με την οικογένεια και τον (ή την) σύντροφό σου. Η προσωπικότητα του Τοξότη θα γίνει πολύ πιο ισχυρή φέτος.

 

επικοινωνίαFacebook