Σκορπιός Ζώδια 2016

Τα Ζώδια του 2016 επιφυλάσσουν στον Σκορπιό πολλές ενδιαφέρουσες ευκαιρίες ζωής. Τα άτομα που γεννιούνται υπό αυτόν τον αστερισμό κυβερνώνται από τον Πλούτωνα, και έχουν συχνά μια υπομονετική, υπεύθυνη φύση και είναι ξεροκέφαλα. Μη φοβάσαι να εκμεταλλευτείς στο έπακρο αυτές τις ιδιότητες αυτή τη χρονιά. Το 2015 τα άστρα σου επιφύλασσαν θετική πορεία, ιδίως στην καριέρα σου, και αυτή τη χρονιά μπορείς και πάλι να πετύχεις σε αυτόν τον τομέα. Φυσικά τίποτα δε θα σου χαριστεί. Θα πρέπει αρχικά να ξεπεράσεις μερικές δυσκολίες, αλλά τόσο καλύτερη θα είναι η ανταμοιβή σου στο τέλος.

Θα προσπαθήσεις να λύσεις όλα τα προβλήματα με τη μία, αλλά εν τέλει απλά θα μπλεχτείς σε πιο πολύπλοκες διαδικασίες και θα κάνεις τα πράγματα πιο δύσκολα, ιδίως σε ότι αφορά τη θέση σου στη δουλειά. Τα Ζώδια συνιστούν να φτιάξεις μια λίστα προτεραιοτήτων και να αντιμετωπίσεις, με τη βοήθειά της, την κάθε δοκιμασία χωριστά. Η αρμονία και η γαλήνη στην οικογένεια σε περιμένουν. Επίσης, μην αγνοείς τη φυσική σου κατάσταση, καθώς ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγεις την ασθένεια αυτούς τους κρύους μήνες είναι η άθληση.

Η καλύτερη περίοδος για τον Σκορπιό θα είναι η άνοιξη του 2016. Εκείνη την περίοδο τα άστρα θα βρίσκονται σε σταθερή θέση και θα διαπρέψεις σε κάθε τομέα. Οι μακροχρόνιες σχέσεις θα είναι πολύ ικανοποιητικές. Μη φοβηθείς να κάνεις το επόμενο βήμα στη σχέση σου. Όσοι είναι μόνοι θα κάνουν γνωριμίες από το αντίθετο φύλο πολύ εύκολα. Στη δουλειά σου οι προσπάθειές σου επιτέλους θα αναγνωριστούν από τους ανωτέρους σου. Δε θα έχεις προβλήματα με ασθένειες και τραυματισμούς.

Σύμφωνα με τα Ζώδια, μια σημαντική αλλαγή θα συμβεί στα μέσα της χρονιάς. Θα είσαι κουρασμένη (ή κουρασμένος). Θα έχεις περάσει τους προηγούμενους μήνες πολύ ενεργητικά, οπότε θα χρειάζεσαι ξεκούραση. Αυτή η παθητικότητα θα είναι περισσότερο εμφανής στη δουλειά, όπου ο εργασιακός σου ρυθμός θα είναι πολύ μέτριος. Από την άλλη πλευρά, το δικαιούσαι αυτό, μετά από πολλούς μήνες επιτυχίας. Γι' αυτό ο Σκορπιός δεν θα πρέπει να αναμένει σημαντικές δυσκολίες.

Το φθινόπωρο του 2016 θα βιώσεις ένα σοκ στον τομέα των σχέσεων. Ένα απρόσμενο γεγονός θα σε ταρακουνήσει για τα καλά. Μπορεί να είναι ένα ατύχημα, προδοσία ή και μια απιστία. Θα έχεις την τάση να κλειστείς στον εαυτό σου, να αποφύγεις τον έξω κόσμο και να αρνηθείς κάθε βοήθεια. Τα Ζώδια σε συμβουλεύουν να υπομένεις την κατάσταση και να μην αποφεύγεις την παρέα. Μόνο έτσι θα ξεχάσεις αυτό που έγινε και θα μπορέσεις να γυρίσεις νωρίτερα στο φυσιολγικό. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η οικογένεια και οι πιο καλοί σου φίλοι θα βρίσκονται δίπλα σου. Δώσε τους την αγάπη σου. Κατά το τέλος της χρονιάς θα επικεντρωθείς και πάλι στην καριέρα σου. Οι πιο επιμελείς Σκορπιοί μπορούν να περιμένουν ακόμα και εξέλιξη στην καριέρα τους. Θα αρχίσεις να είσαι και πάλι τολμηρή (ή τολμηρός) στην προσωπική σου ζωή. Μην αρνηθείς αν κάποιος σου ζητήσει να βγείτε ραντεβού. 

 

επικοινωνίαFacebook