Ζυγός Ζώδια 2016

Υπό την επιρροή της Αφροδίτης, τα άτομα που γεννιούνται υπό αυτόν τον αστερισμό μπορεί να έχουν πολύ ευαίσθητη φύση. Επίσης έχουν πνευματικές ανησυχίες και είναι δημιουργικά. Οι Ζώδιακές προβλέψεις για το 2016 δε θα ευχαριστήσουν τον Ζυγό όσον αφορά στο πρώτο ήμισυ της χρονιάς. Σε πολυάσχολες περιόδους θα πρέπει επίσης να αντιμετωπίσεις γεγονότα-κλειδιά στον τομέα των σχέσεων αλλά και της καριέρας. Κατόπιν σε περιμένει μια σταθερή περίοδος γεμάτη θετικές αλλαγές και θα έχεις επιτέλους χρόνο να χαλαρώσεις. Το έτος 2015 βίωσες πολλά πράγματα. Γι' αυτό μπαίνεις σε αυτή τη χρονιά με πολυάριθμες πολύτιμες εμπειρίες. Θα μπορέσεις να ξεπεράσεις όλες αυτές τις δυσκολίες.

Προβλήματα στη δουλειά είναι αναπόφευκτο να συμβούν. Μπορεί να αφορούν μια αλλαγή στους ανωτέρους σου ή κάποιον στενό συνάδελφο με τον οποίο δεν τα πηγαίνεις τόσο καλά, αλλά μπορεί και να αφορούν μια οικονομική κρίση που θα ανάγκαζε την εταιρεία να απολύσει μερικά άτομα ή μπορεί να πρόκειται βασικά για οποιοδήποτε επείγον πρόβλημα. Οτιδήποτε και αν είναι, σε περιμένει πολλή σκληρή δουλειά. Θα πρέπει επίσης να θυσιάσεις το πρόγραμμά σου για χάρη της δουλειάς. Το γεγονός αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στη σχέση σου. Ο (ή η) σύντροφός σου μπορεί να αρχίσει να χάνει την εμπιστοσύνη του σε σένα.

Το στρες στον εργασιακό χώρο δεν θα αποτελεί πρόβλημα για του Ζυγούς την άνοιξη του 2016 σύμφωνα με τις Ζώδιακές προβλέψεις, αλλά τα πράγματα μπορεί να ζορίσουν λίγο στον τομέα των σχέσεων. Δε θες να ακούς συνέχεια τύψεις και παράπονα από τον (ή την) σύντροφό σου. Ενώ ψάχνεις τρόπο για να λύσεις αυτό το θέμα, μην αναζητάς προβλήματα μόνο στην πλευρά των άλλων, αλλά ιδίως στη δική σου. Είναι γεγονός, ότι εξαιτίας του στρες στη δουλειά έχεις αμελήσει τον (ή την) αγαπημένο (ή αγαπημένη) σου. Όλα μπορούν να διορθωθούν με μια επαρκή χειρονομία ή με διάλογο.

Σε αυτή τη σταθερή περίοδο θα βρεθεί η λύση στα προβλήματά σου. Τα άστρα βρίσκονται στη σωστή θέση αυτή τη στιγμή, οπότε τίποτα δε σε εμποδίζει να απολαύσεις τους επερχόμενους καλοκαιρινούς μήνες. Η δουλειά θα εξακολουθήσει να είναι δύσκολη, αλλά έχεις ήδη συνηθίσει στον ταχύ εργασιακό ρυθμό, οπότε μπορείς να διαχειριστείς εύκολα την κατάσταση. Ίσως να πρέπει να αναβάλεις τις διακοπές σου, αλλά μπορεί σε κάθε περίπτωση να περνάς τον ελεύθερό σου χρόνο στη φύση. Τουλάχιστον, βγες έξω για μια βόλτα.

Το φθινόπωρο του 2016 θα φέρει μαζί του οικογενειακά προβλήματα, σύμφωνα με τα Zώδια. Θα πρέπει να ασχοηθείς με ένα δυσάρεστο γεγονός, το οποίο θα συμβεί ξαφνικά. Προσπάθησε να βρίσεκις τα θετικά σε κάθε κατάσταση. Η προσωπικότητά σου θα είναι πιο ισχυρή μετά από αυτήν την εμπειρία. Όσοι σε νοιάζονται πραγματικά θα σε στηρίξουν.

Οι Ζυγοί μπορούν πραγματικά να αναμένουν με χαρά το τελευταίο κομμάτι αυτής της χρονιάς. Τα Ζώδια λένε ότι θα βιώσεις επιτυχία στην καριέρα σου και τα πράγματα στη σχέση σου θα είναι ήρεμα. Όσοι είναι μόνοι μπορούν να φλερτάρουν και να βάζουν τους άλλους σε πειρασμό. Όσοι είναι δεσμευμένοι θα απολαύσουν την αλληλεπίδρασή τους. Θα διαπιστώσεις ότι η ζωή είναι τελικά όμορφη.

 

επικοινωνίαFacebook