Παρθένος Ζώδια 2016

Τα άτομα που γεννιούνται κάτω από αυτόν τον αστερισμό έχουν συχνά πρακτική και πνευματική φύση. Σε αντίθεση με την προηγούμενη χρονιά, οι Zωδιακές προβλέψεις το 2016 για τον Παρθένο θα είναι περισσότερο επικεντρωμένες στις διαπροσωπικές σχέσεις και την προσωπικότητά τους. Ο πλανήτης σου, ο Ερμής, δε θα σε επηρεάσει πολύ σε θέματα καριέρας φέτος. Αλλά μη φοβάσαι, όπως και την περυσινή χρονιά έτσι και φέτος, θα εκτιμηθείς χάρη στην αφοσίωση και την επιμέλειά σου.

Να έχεις υπομονή. Με βάση τις προβλέψεις για το Zώδιό σου, θα είναι δύσκολο για σένα να πετύχεις τους στόχους σου. Απλά μην απελπίζεσαι και προσπάθησε να παρακινήσεις τον εαυτό σου να επιτύχει έναν ταχύτερο εργασιακό ρυθμό. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να ξεπεράσεις τα όποια προβλήματα. Στη δουλειά ο Παρθένος θα βιώσει μια μάλλον παθητική περίοδο. Μην πιέζεις πολύ τις καταστάσεις, αλλά καλύτερα ασχολήσου με το γεγονός ότι δε μπορείς να έχεις συνέχεια τα πάντα υπό έλεγχο. Όταν το συνειδητοποιήσεις, θα ανακουφιστείς και θα σταματήσεις να είσαι υπό στρες. Έχε επίσης το νου σου στην υγεία σου. Εξαιτίας του στρες μπορεί να μην είσαι σε θέση να αποφύγεις την κατάθλιψη. Εάν νιώθεις μελαγχολία, μη μένεις μόνη (ή μόνος), βγες έξω ή συνάντησε τους φίλους ή την οικογένειά σου. Θα σου φτιάξουν το κέφι.

Η άνοιξη θα είναι μια πολύ σταθερή περίοδος για τον Παρθένο. Μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα του 2016, με μια νέα θέση των πλανητών, θα έρθει ενέργεια. Ιδίως σε ό,τι αφορά τις σχέσεις και την προσωπική ζωή. Όσοι είναι μόνοι θα έχουν μια καταπληκτική ευκαιρία να γνωρίσουν το άλλο τους μισό. Χρειάζεται μόνο να μπορέσουν να ξεχωρίσουν αυτό το πρόσωπο ανάμεσα από έναν μεγάλο αριθμό πιθανών συντρόφων, που σχεδόν θα τους κατακλύσουν κατά τη διάρκεια των ανοιξιάτικων μηνών.

Καθώς θα κυλά ο χρόνος, πιθανώς θα αντιληφθείς ότι η δουλειά σου δε σε γεμίζει τόσο όσο παλιά. Τα Ζώδια σε συμβουλεύουν ότι αυτή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για αλλαγές. Καλύτερα να αφιερώσεις την προσοχή σου σε κάτι που απολαμβάνεις, ώστε να ξεχαστείς. Βγες έξω και απόλαυσε τη φύση, διασκέδασε. Γνώρισε καινούριους ανθρώπους και διεύρυνε τον κύκλο τν φίλων σου, χωρίς να ξεχάσεις όσους είναι παλιοί και πιστοί.

Το γεγονός ότι αμελείς το σύντροφό σου μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανγκ. Ίσως βιώνεις μια κρίση στις μακροχρόνιες σχέσεις σου, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για σπασμωδικές, παράλογες συμπεριφορές. Εάν προσπαθήσετε και οι δύο, θα βρείτε σύντομα την αρμονία. Οι Παρθένοι θα νιώσουν επίσης άνετα με τα μέλη της οικογένειάς τους τους φθινοπωρινούς μήνες του 2016. Θα ξεχάσετε όλοι τις διαφορές σας για λίγο και θα απολαύσετε ωραίες στιγμές μεταξύ σας Στον τομέα της καριέρας τα Ζώδια επιτέλους δείχνουν, ότι ιδίως το Δεκέμβρη θα τα πας καλά. Η δουλειά θα είναι πολύ πιο απολαυστική, χωρίς τεράστια προσπάθεια ή πολλή σκέψη, που είναι καλό πράγμα πριν τα Χριστούγεννα.

 

επικοινωνίαFacebook