Λέων Ζώδια 2016

Τα Ζώδια του 2016 σε καμία περίπτωση δεν επιφυλάσσουν ευκολίες για τους Λέοντες. Ασταθή άστρα επιφυλάσσουν πολυάριθμες, δύσκολες καταστάσεις αυτή τη χρονιά για άτομα που έχουν γεννηθεί υπό αυτόν τον φιλόδοξο Zωδιακό αστερισμό, που κυβερνάται από τον ήλιο. Όμως μην απελπίζεσαι. Χάρη στα γεγονότα αυτής της χρονιάς, θα είσαι πολύ πιο δυνατή (ή δυνατός), θα αποκτήσεις πολύτιμες εμπειρίες και θα γίνεις ένα πιο ισορροπημένο άτομο. Το έτος 2015 ήταν επιτυχημένο, όσον αφορά στην καριέρα σου. Αυτό θα ισχύσει και το 2016 επίσης. Χάρη στην ισχυρή σου θέληση και το ταχύ εργασιακό σου ρυθμό, θα καταφέρεις να πετύχεις τους προκαθορισμένους στόχους σου.

Στο ξεκίνημα της χρονιάς μπορεί να εμφανιστούν προβήματα στις σχέσεις σου. Θα διαπιστώσεις, ότι ένα πρόσωπο που ήταν πολύ κοντά σου για πολύ καιρό αρχίζει να απομακρύνεται από σένα. Τα αισθήματα μεταξύ σας δεν θα είναι τόσο θερμά όσο ήταν, αλλά αυτό δεν είναι λόγος για να καταλήξεις σε παράλογα συμπεράσματα. Είναι σημαντικό να μιλάς για τα συναισθήματά σου. Ακόμα και αν είσαι περιπετειώδης μέσα σου και σου αρέσει να δοκιμάζεις καινούρια πράγματα, τα άστρα σε συμβουλεύουν να παραμείνεις σε ό,τι είναι σίγουρο αυτήν την περίοδο. Αυτό θα σε ανταμείψει στο μέλλον. Προβλήματα στην προσωπική σου ζωή μπορεί να ανακλούν και στην καριέρα σου. Δεν θα είσαι πλήρως συγκεντρωμένη (ή συγκεντρωμένος). Τα δικά σου άτομα, που σε περιβάλλουν, είναι συμπονετικά και σου προσφέρουν τη βοήθειά τους.

Η άνοιξη του 2016 θα σε σοκάρει κατά κάποιον τρόπο. Θα υπάρξουν απρόσμενα προβλήματα στη δουλειά. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν οικονομικά προβλήματα της εταιρείας, ανέντιμους συνεργάτες, αλλά και μια διαφωνία με κάποιον λιγότερο πεπειραμένο εργοδότη. Σε τέτοιους καιρούς, μείνε κοντά στα μέλη της οικογένειάς σου. Αυτά θα μπορούν να σου φτιάξουν το κέφι. Σε ό,τι αφορά τις σχέσεις, τα πράγματα θα ηρεμήσουν. Για μια ακόμη φορά θα ανακτήσεις τη χαμένη αρμονία της σχέσης σου με τον (ή την) σύντροφό σου.

Το καλοκαίρι ο Λέων θα είναι πολύ απασχολημένος. Θα χρειαστεί να αφιερώσεις χρόνο σε όλη τη συσσωρευμένη δουλειά. Τα Ζώδια σε συμβουλεύουν να αναβάλεις τις διακοπές σου μέχρι το φθινόπωρο και να μην υποτιμάς τρέχοντα προβλήματα. Σε περιμένει πολλή σκληρή δουλειά. Ειδικά ο Αύγουστος του 2016 θα είναι δύσκολος για τον Λέοντα. Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μπορείς να αποκτήσεις πολλές ανεκτίμητες εμπειρίες, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αργότερα για να σου εξασφαλίσουν πρόοδο στην καριέρα σου.

Το επόμενο κομμάτι του χρόνου θα κυλήσει πιο ήρεμα. Δε θα χρειάζεται να ανησυχείς πια για τη δουλειά, οπότε προσπάθησε να επικεντρωθείς στις σχέσεις σου. Εάν βρίσκεσαι σε μακροχρόνια σχέση, αυτή η σταθερή περίοδος είναι ιδανική για να κάνεις το επόμενο βήμα. Οι Λέοντες που ακόμα "κυνηγούν" μπορούν να απολαύσουν νύχτες γεμάτες φλερτ αλλά και, ίσως, έρωτα. Τα οικογενειακά προβλήματα θα σε αποφύγουν αυτή τη χρονιά, οπότε μπορείς επιτέλους να απολαύσεις αρμονία και γαλήνη. Τα Ζώδια προτείνουν να "δωρίσεις" στον εαυτό σου ένα εξαιρετικό γεγονός ή μια εκπληκτική εμπειρία. Η διάθεσή σου θα είναι εξαιρετική.

 

επικοινωνίαFacebook