Καρκίνος Ζώδια 2016

Τα Ζώδια του 2016 επιφυλάσσουν για τον Καρκίνο μια πολύ θετική χρονιά, γεμάτη εμπειρίες και καινούριες, πολύτιμες πληροφορίες. Τα άτομα που γεννιούνται κάτω από αυτόν τον αστερισμό κυβερνώνται από τη Σελήνη - το μόνο δορυφόρο της Γης - και είναι συχνά ευαίσθητα, συναισθηματικά προσανατολισμένα και οξυδερκή. Το έτος 2015 τα άστρα επιφύλασσαν στον Καρκίνο αλλαγές στον τομέα των σχέσεων. Αυτή τη χρονιά μπορείς να αναμένεις πρόοδο στην καριέρα σου, εξέλιξη στην προσωπικότητά σου και διαφώτιση, που θα σε κάνουν πιο ώριμη (ή ώριμο) και ισορροπημένη (ή ισορροπημένο) από ποτέ.

Σύμφωνα με τα Ζώδια, ο χειμώνας του 2016 θα κυλήσει υπό τον αστερισμό της οικογένειας. Θα είσαι η βασική αιτία της εμμένουσας αρμονίας μεταξύ των πιο κοντινών σου ανθρώπων. Εάν υπάρξουν διαφωνίες, θα προτείνεις συμβιβασμούς επωφελείς και για τις δύο πλευρές. Εκμεταλλεύσου αυτή τη δυνατότητα και στη δουλειά σου και πρόσφερε βοήθεια σε αυτούς που την έχουν ανάγκη. Οι άνθρωποι δεν ξεχνούν τις καλές πράξεις.

Η θετική σου ενέργεια θα μεταδοθεί εύκολα στο περιβάλλον σου. Θα περιβάλλεσαι από χαρούμενους και αξιαγάπητους ανθρώπους. Απλά μην προσποιηθείς ότι ζεις σε έναν τέλειο κόσμο. Μην ξεχνάς την πραγματικότητα. Σύμφωνα με τα Ζώδια, ένα απρόσμενο γεγονός θα προκύψει, το οποίο θα απαιτήσει την αμέριστη προσοχή σου όπως και το να έχεις την ικανότητα να αποφασίζεις γρήγορα. Μπορεί κάποιες δυσκολίες να αφορούν στα επαγγελματικά ή μπορεί τα προκύπτοντα προβλήματα να σχετίζονται με τις κοινωνικές σου σχέσεις. Αυτά τα βιώματα μπορεί να διαταράξουν την εσωτερική σου ισορροπία.

Αφού ξεπεράσει τις δύσκολες στιγμές, ο Καρκίνος θα διαπιστώσει, ότι είναι πλέον πιο ώριμος. Θα είναι ένα πολύ πιο ισορροπημένο άτομο, που δε μπορεί να αποσπαστεί εύκολα. Κάνε καλή χρήση αυτού του πλεονεκτήματος, ιδίως το καλοκαίρι του 2016, που όλοι θα προσμένουν τις διακοπές τους και, όπως είναι φυσικό, δε θα είναι τόσο συγκεντρωμένοι στη δουλειά, ενώ αντιθέτως εσύ θα βελτιώνεις τον εργασιακό σου ρυθμό. Η επιμέλειά σου, ακόμη, δε θα διαφύγει της προσοχής των ανωτέρων σου. Μια επιβράβευση είναι σχεδόν σίγουρη.

Τα Ζώδια αποκαλύπτουν ότι σε θέματα σχέσεων οι Καρκίνοι θα επηρεαστούν περισσότερο από τα άστρα το φθινόπωρο. Ο θετικός Σεπτέμβρης θα είναι η αρχή πολλών μηνών γεμάτων αγάπη και τρυφερότητα στις σχέσεις. Θα απολαύσεις αρμονία και αμοιβαία αλληλεπίδραση.Όσοι είναι μόνοι θα τα πάνε εξαιρετικά, ιδίως τον Οκτώβρη. Θα πρέπει να βγαίνεις έξω περισσότερο. Εάν απλά κάθεσαι στο σπίτι, δε θα μπορέσεις ποτέ να συναντήσεις το σωστό άτομο. Στη δουλειά θα συνεχίσεις να διαπρέπεις, έχοντας στο ιστορικό σου πολλή δουλειά.

Διανύεις μια σταθερή περίοδο. Καθόλου περίεργο που αρχίζεις να σκέφτεσαι και να επανεξετάζεις γεγονότα του παρελθόντος. Ως Καρκίνος είχες επιτυχίες στην καριέρα, αλλά και στις σχέσεις. Ακόμη και στην οικογένειά σου, μπορείς να είσαι περήφανη (ή περήφανος) για τον εαυτό σου. Απλά έχε το νου σου στα ζηλόφθονα άτομα.

 

επικοινωνίαFacebook