Δίδυμος Ζώδια 2016

Τα άτομα που γεννιούνται υπό αυτόν τον αστερισμό κυβερνώνται απο΄τον πλανήτη Ερμή και είναι συνήθως ευαίσθητα, οξυδερκή και πνευματώδη. Σύμφωνα με τα άστρα, οι Zωδιακές προβλέψεις του 2016 για τον Δίδυμο θα είναι αρκετά "ήρεμες", ιδίως κατά το πρώτο ήμισυ της χρονιάς. Μπορείς να αναμένεις θετική ενέργεια στο πεδίο της καριέρας σου, ωστόσο στις σχέσεις μπορεί να υπάρξει μια μικρή δυσλειτουργία, εξαιτίας του γεγονότος ότι, ως Δίδυμος, κρύβεις δύο διαφορετικές προσωπικότητες μέσα σου.

Το ξεκίνημα του έτους 2016 θα είναι ήρεμο. Χάρη στην ευνοϊκή θέση των πλανητών, όλες οι δυσκολίες θα σε αποφύγουν. Εκμεταλλεύσου αυτή τη σταθερή περίοδο, σε ό,τι αφορά στη λήψη σημαντικών αποφάσεων, για τις οποίες το παρελθόν δεν ήταν καλή περίοδος. Επίσης, ο σχεδιασμός για το μέλλον αποδίδει αυτήν την περίοδο, οπότε μπορείς να κάνεις σκέψεις για οικονομική σταθερότητα και για νέο μέρος καοιτικίας. Στη δουλειά δε θα χάσεις τίποτα σημαντικό. Γι' αυτό θα πρέπει να επιτρέψεις σε αυτήν την ήρεμη περίοδο να σε γαληνέψει στο σημείο που να ελαττώσεις την απόδοσή σου.

Σύμφωνα με τις Zωδιακές προβλέψεις, οι ανοιξιάτικοι μήνες θα βρίσκονται υπό τον αστερισμό των σχέσεων. Μπορείς να έρθεις αντιμέτωπη (ή αντιμέτωπος) με μερικά θέματα, τίποτα πολύ σοβαρό όμως. Τα πάντα μπορούν να λυθούν με ώριμη συζήτηση ή συμβιβασμούς. Ο Δίδυμος σε καμία περίπτωση δε θα πρέπει να γίνεται πεισματάρης ή επιθετικός, ενόσω ασχολείται με αυτήν την κατάσταση. Να είσαι ανοιχτή (ή άνοιχτός) σε άλλες λύσεις, όχι μόνο σε αυτές που προτείνεις εσύ. Στην οικογένεια θα απολαύσεις αρμονία, για παράδειγμα κατά τη διάρκεια ενός οικογενειακού δείπνου ή ταξιδιού.

Μετά απο΄μια πολυάσχολη αλλαγή του χρόνου, ακολουθεί μια ήρεμη και πνευματική περίοδος. Δυστυχώς, θα διαπιστώσεις ότι θα μπορούσες να είχες κάνει κάποια πράγματα διαφορετικά και τότε θα είναι πολύ αργά για να πάρεις πίσω αυτά που έκανες. Θα βρεθείς σε μπελάδες. Τα Ζώδια σε συμβουλεύουν, ότι ο μόνος τρόπος για να ξεπεράσεις τα προβλήματά σου είναι να επανορθώσεις στους πιο κοντινούς γνωστούς σου για τις φορές που δεν τους έδωσες προσοχή. Να είσαι δοσμένος σε αυτά και να μην τσιγκουνεύεσαι τα καλά λόγια. Σιγά σιγά θα μπορέσεις να τα ξαναβρείς με αυτά τα πρόσωπα.

Ο Δίδυμος θα μπορέσει να απολαύσει στιγμές ηρεμίας και πάλι. Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, θα έχεις επιτέλους την ευκαιρία να πετύχεις τους στόχους σου. Η θετική σου διάθεση μπορεί επίσης να μεταφερθεί στην προσωπική σου ζωή. Στη σχέση σου θα ξαναβρείς τη χαμένη αρμονία. Όσοι είναι μόνοι θα απολαύσουν καινούριες γνωριμίες αλλά και όλα τα πλεονεκτήματα της εργένικης ζωής. Σύμφωνα με τα Ζώδια, πολλές καινούριες εμπειρίες σε περιμένουν αυτήν την περίοδο. Υα Χριστούγεννα θα τα απολαύσεις καλύτερα μέσα σε ένα οικογενειακό περιβάλλον.

 

επικοινωνίαFacebook