Ταύρος Ζώδια 2016

Τα άτομα που γεννιούνται υπό αυτόν τον αστερισμό δέχονται την επιρροή της Αφροδίτης και συνήθως διαπρέπουν με την υπεύθυνη συμπεριφορά τους και τις προσπάθειές τους να λύνουν το κάθε πρόβλημά με τον πιο κατάλληλο τρόπο. Τα Ζώδια του 2016 συμβουλεύουν τους Ταύρους να χρησιμοποιήσουν σοφά αυτές τις ιδιότητές τους, ιδίως στη δουλειά, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Μη γίνεσαι επιθετική (ή επιθετικός) ενώ προσπαθείς να λύσεις προβλήματα στις σχέσεις ή στην οικογένεια. Δε θα βοηθήσει. Πέρσυ, οι Zωδιακές προβλέψεις σε οδήγησαν στο να ακολουθήσεις ένα μονοπάτι ηρεμίας. Αντιθέτως, φέτος θα αντιμετωπίσεις περισσότερες από μια σημαντικές ανατροπές.

Όσον αφορά στη δουλειά, σίγουρα δεν θα αντιμετωπίσεις προβλήματα. Ο Ταύρος είναι γενικά ένας δίκαιος εργαζόμενος. Χάρη στη συμπεριφορά σου και στην προσπάθειά σου, μπορείς να είσαι καλή (ή καλός) σε κάθε επάγγελμα. Οι εργοδότες, φυσικά, εκτιμούν αυτές σου τις ιδιότητες, παρ' όλα αυτά μην προσπαθήσεις να εκμεταλλευτείς αυτό το γεγονός. Μπορεί εξαιτίας κάποιας μικροδιαφωνίας στη δουλειά να βρεθείς σε μπελάδες.

Η άνοιξη του 2016 θα σημαίνει κυρίως προσωπική εξέλιξη για σένα. Δεν θα τα πας τόσο καλά στις σχέσεις. Μια δυσάρεστη κατάσταση, όπως ένας τσακωμός ή μια διαφωνία, μπορεί να συμβεί και θα σου ανοίξει τα μάτια. Θα επανεξετάσεις τις πράξεις σου και θα διαπιστώσεις, ότι δε φέρθηκες σωστά. Μην έχεις πείσμα και μην εκλάβεις αυτήν την περίπτωση ως ήττα, αλλά ως διαφώτιση.

Τα Ζώδια δείχνουν ότι τους καλοκαιρινούς μήνες οι κακές στιγμές επιτέλους θα περάσουν. Θα διαπρέψεις στη δουλειά - ίσως και να εξελιχθείς, μια προαγωγή μπορεί να σε περιμένει. Στις σχέσεις επίσης θα επιτύχεις. Όσοι είναι μόνοι δεν θα πρέπει να φοβούνται να γνωρίζουν καινούρια άτομα. Αυτοί που βρίσκονται σε ευτυχισμένες σχέσεις θα απολαύσουν αρμονία, ηρεμία και ευημερία.

Το φθινόπωρο θα φέρει πολλές ενδιαφέρουσες ευκαιρίες στον Ταύρο. Θα δεχτείς μια προσφορά, την οποία δε θα μπορείς να αρνηθείς. Φυσικά αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θυσίες μπορεί να είναι απαραίτητες. Ενόσω θα αντιμετωπίζεις αυτό το δίλημμα, μπορεί να φαίνεσαι κλειστός και απρόσιτος στους άλλους ανθρώπους. Πάρε συμβουλές από κάποιον κοντά σου, που εμπιστεύεσαι. Μαζί θα βρείτε την τέλεια λύση. Το Σεπτέμβριο τα άστρα θα βρίσκονται σε μη ευνοϊκή θέση. Έχε το νου σου ιδιαίτερα για τραυματισμούς.

Το τέλος της χρονιάς 2016 θα είναι πιο ήρεμο. Ο Ταύρος θα είναι πιο ισορροπημένος. Αυτή η περίοδος θα είναι επίσης πιο κατάλληλη για επενδύσεις ή σχέδια για το μέλλον. Απλά μην αφήσεις τον εαυτό σου να ξεγελαστεί από την αρμονία. Να είσαι δραστήριος, να συμμετέχεις σε αθλητικές δραστηριότητες και να βγαίνεις έξω. Επίσης έχε το νου σου για προβλήματα στο κοντινό οικογενειακό σου περιβάλλον. Ίσως κάποιος θα θέλει να κρατήσει μεγάλα μυστικά από σένα. Αν θες να ξέρεις περισσότερα, καταρχάς πρέπει να κάνεις το εν λόγω άτομο να σε εμπιστευτεί. Να είσαι καλή (ή καλός), μην τσιγκουνεύσαι την προσοχή προς τους άλλους, αλλά φυσικά δεν πρέπει και να πιέζεις πάρα πολύ τα πράγματα.

 

επικοινωνίαFacebook