Ιχθύς Ζώδια 2016

Τα Ζώδια του 2016 πραγματικά ευνοούν τους Ιχθύς. Διαισθητικοί και σπλαχνικοί, οι άνθρωποι που γεννιούνται υπό αυτόν τον αστερισμό κυβερνώνται από τον Ποσειδώνα και μπορούν να υπολογίζουν σε πολλές πολύτιμες εμπειρίες εφόσον κάνουν σωστές κινήσεις στα επαγγελματικά, αλλά και στα προσωπικά. Σε αντίθεση με την προηγούμενη χρονιά, αυτή τη χρονιά δεν θα έχεις χρόνο για τον εαυτό σου ξανά, ώστε να βάλεις τις σκέψεις σου σε τάξη.

Μην παρακοιμάσαι και ετοιμάσου να δουλέψεις αμέσως με την έναρξη του καινούριου χρόνου. Εκεί που οι άλλοι θα χρειάζονται βελτίωση, εκεί εσύ θα διαπρέπεις. Εάν δουλέψεις σκληρά και δε ρίξεις τους ρυθμούς σου στη δουλειά, θα υπάρξει για σένα μια μεγάλη ευκαιρία εξέλιξης στην καριέρα σου. Οι ανώτεροί σου θα είναι σε θέση να εκτιμήσουν τους επιμελείς υπαλλήλους. Την ίδια στιγμή, δεν θα πρέπει να παραμελείς την οικογένειά σου. Κράτησε τα σαββατοκύριακα σου μόνο για σένα και τους πιο κοντινούς σε σένα ανθρώπους, αλλιώς η δουλειά σου θα σε καταβάλει.

Ο (ή η) συντροφός σου μπορεί να ανησυχεί για σένα. Όπως και να 'χει, θα είσαι όντως αγχωμένη (ή αγχωμένος) εκείνο το διάστημα. Μην τον (ή την) απομακρύνεις από κοντά σου - αντιθέτως, θα έπρεπε να του (ή της) μιλήσεις. Θα πρέπει να μάθεις επιτέλους να χαλαρώνεις. Θα είναι πιο εύκολο αν το προσπαθήσεις μαζί με κάποιον άλλο. Όσοι Ιχθύες είναι μόνοι θα έχουν τη μεγαλύτερη ευκαιρία να γνωρίσουν τον ιδανικό τους (ή την ιδανική τους) σύντροφο αυτήν την άνοιξη, σύμφωνα με τα Ζώδια. Κράτα τα μάτια σου ορθάνοιχτα.

Τα Ζώδια για τους καλοκαιρινούς μήνες του 2016 προβλέπουν καινούριες εμπειρίες στον εργασιακό χώρο για τον Ιχθύ. Χάρη σε προηγούμενες επιτυχίες, το αφεντικό σου θα σου αναθέσει ίσως πιο σύνθετες και δύσκολες εργασίες. Μη φοβηθείς αυτήν την ευκαιρία, παρότι μπορεί να σε τρομάξει αρχικά. Εάν χρειάζεσαι βοήθεια, μπορείς πάντα να ζητήσεις τη συμβουλή ενός συναδέλφου ή ενός φίλου. Θα σε βοηθήσουν ευχαρίστως. Αυτή η εμπειρία πραγματικά θα σε κάνει πλουσιότερο. Η προσωπικότητά σου θα είναι πιο ισορροπημένη και θα έχεις υγιή αυτοπεποίθηση, η οποία θα αντικατοπτρίζεται και στην προσωπική σου ζωή. Ο (ή η) σύντροφός σου θα εκτιμήσει οπωσδήποτε το γεγονός ότι ανέλαβες πρωτοβουλία. Ακόμη και στην κοινωνική σου ζωή είσαι πιο ασφαλής από ποτέ άλλοτε.

Στο τέλος της χρονιάς, τα Ζώδια θα σε επηρεάσουν περισσότερο στον τομέα των σχέσεων. Μικρά θέματα θα ξεπεραστούν πολύ εύκολα και θα απολαύσεις αρμονία σε όλες σου τις σχέσεις. Όσοι Ιχθύες είναι ακόμη ελεύθεροι μπορούν να απολαύσουν το φλερτ. Στο τέλος του 2016 θα ακτινοβολείς θετική ενέργεια και θα προσελκύεις πιθανούς συντρόφους χωρίς καν να το αντιλαμβάνεσαι.

 

επικοινωνίαFacebook