Υδροχόος Ζώδια 2016

Σύμφωνα με τα άστρα, οι Ζώδιακές προβλέψεις για τον Υδροχόο το 2016 θα είναι πολύ σταθερές, ιδίως όσον αφορά στις σχέσεις. Τα άτομα που γεννιούνται υπό αυτόν τον αστερισμό βρίσκονται υπό την επιρροή του πλανήτη Ουρανού και θα έχουν επιτέλους την ευκαιρία να αξιοποιήσουν τις φουτουριστικές τους ιδέες. Το έτος 2015 βίωσες πολλές ανατροπές και δύσκολες καταστάσεις. Φέτος μπορείς να αναμένεις με χαρά την επιτυχία. Ιδίως το πρώτο ήμισυ αυτής της χρονιάς τα άστρα θα βρίσκονται σε σταθερές και ευνοϊκές θέσεις. Θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς αυτό.

Στο ξεκίνημα της καινούριας χρονιάς θα χρειαστείς ενέργεια. Στη δουλειά, ένα πρόβλημα το οποίο δε μπορείς να επηρεάσεις, θα κάνει την εμφάνισή του σύμφωνα με τα Ζώδια. Χάρη στις ικανότητές σου, εσύ θα είσαι αυτή (ή αυτός) που θα βοηθήσεις στην εξεύρεση της κατάλληλης λύσης. Πρόσθεσε λίγη σκληρή δουλειά και επιμέλεια, και η πρόοδος στην καριέρα σου θα είναι σχεδόν βέβαιη. Δε θα πρέπει, επίσης, να αμελείς την οικογένεια αλλά ούτε και τους φίλους σου - κράτα ένα απόγευμα της εβδομάδας μόνο για αυτούς. Η υπερβολική δουλειά δεν είναι καλή ιδέα, ιδίως το Μάρτιο 2016.

Ως Υδροχόος μπορείς να αναμένεις επιτυχία στην καριέρα σου το 2016. Δε θα πρέπει να είσαι πολύ παθητικός - πρέπει σε κάθε περίπτωση να διατηρείς μια καλή επίδοση στη δουλειά. Θα αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στις σχέσεις επίσης. Αυτήν την περίοδο οι αισθήσεις σου θα αφυπνιστούν καθώς θα επιθυμείς να βρεις το άλλο σου μισό. Βγες στην κοινωνία, πέρνα καλά και γνώρισε ανθρώπους. Ακριβώς αυτήν τη χρονική περίοδο θα έχεις επιτυχίες. Όσοι είναι δεσμευμένοι θα απολαύσουν αμοιβαία αλληλεπίδραση και αρμονία ως ζευγάρι.

Μπορείς να αναμένεις μια σημαντική αλλαγή, ιδίως στα επαγγελματικά σου. Τα προηγούμενα κατορθώματά σου προσελκύουν ζηλόφθονους ανθρώπους. Πρόσεχέ τους. Μην αφήσεις το περιβάλλον σου να σε ταράζει ιδιαίτερα. Εάν δεν δίνεις αρκετή προσοχή στη δουλειά σου, θα μπλέξεις σε μπελάδες, σύμφωνα με τα Ζώδια. Στις σχέσεις μπορεί να προκύψουν θέματα, παρά την πρότερη αρμονία. Ο Ουρανός βρίσκεται στη λάθος θέση, που σημαίνει ότι ο Υδροχόος πρέπει να σταματήσει να κοιτάει μέσα από τα "ροζ γυαλιά" της αισιοδοξίας και να αρχίσει να βλέπει την πραγματικότητα. Κανένα σοβαρό πρόβλημα δε σε περιμένει, αλλά αν εξακολουθείς να μην είσαι σίγουρη (ή σίγουρος), ζήτα βοήθεια από κάποιο μέλος της οικογένειάς σου.

Μετά από μια περίοδο αποτυχιών, δε θα πρέπει να το βάλεις κάτω. Επανεξέτασε τα παλιά γεγονότα και μάθε από τα λάθη σου. Οι αρνητικές εμπειρίες είναι εξίσου πολύτιμες. Τα Ζώδια δείχνουν, ότι τους φθινοπωρινούς μήνες και στο τέλος του 2016 θα αποκατασταθεί η ηρεμία και πάλι για τον Υδροχόο. Προβλήματα που υπήρχαν στις σχέσεις θα εξαφανιστούν και μια σταθερή περίοδος θα ακολουθήσει, όσον αφορά στα επαγγελματικά. Απλά μην είσαι πολύ απαθής. Σκέψου την υγεία σου και την πρόληψη.

 

επικοινωνίαFacebook