Αιγόκερως Ζώδια 2016

Οι Ζώδιακές προβλέψεις του 2016 δείχνουν στον Αιγόκερω ότι τα άστρα τού εύχονται ό,τι καλύτερο, ιδίως κατά τα μέσα της χρονιάς. Τα άτομα που γεννιούνται υπό αυτόν τον αστερισμό βρίσκονται υπό την επιρροή του Κρόνου και μπορεί να είναι πολύ φιλόδοξα στο κυνήγι των στόχων τους. Μπορεί επίσης να είναι πολύ υπεύθυνα και αξιόπιστα. Κάνε ορθή χρήση αυτών των ιδιοτήτων σε ό,τι αφορά στην καριέρα σου, όπου μπορείς να υπολογίζεις σε πολλή θετική ενέργεια. Στις σχέσεις θα νιώθεις αμήχανα στην αρχή, αλλά με την αλλαγή της χρονιάς όλα θα αλλάξουν.

Θα συναντήσεις κάποιες δυσκολίες στον τομέα των σχέσεων. Ίσως να μην τα πας τόσο καλά πια με τον αγαπημένο (ή την αγαπημένη) σου ή κάποιον στενό φίλο. Δεν είναι καθόλου παράξενο αυτό. Όπως και ο καθένας, έτσι κι εσύ μεγαλώνεις και αλλάζεις με τον καιρό. Αυτά τα μικρά θεματάκια δεν αποτελούν αιτία για να καταλήξεις σε βιαστικά συμπεράσματα. Σύμφωνα με τα Ζώδια, μπορείς να πάρεις πολύ χρήσιμες πληροφορίες από μέλη της οικογένειάς σου. Πρόσεξε επίσης την υγεία σου. Αυτήν την περίοδο μπορεί εύκολα να συναχωθείς. Η πρόληψη είναι σημαντική.

Την άνοιξη του 2016 θα εμφανιστούν απρόσμενα προβλήματα στη δουλειά, που μπορούν να αφορούν διαφωνίες με συναδέλφους, αλλαγή του εργασιακού σου περιβάλλοντος ή αλλαγές στο προσωπικό σου. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να τα βγάλεις πέρα μόνος σου. Φαίνεται ότι στις δύσκολες στιγμές όλοι νοιάζονται μόνο για τον εαυτό τους. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μην περιμένεις βοήθεια από κανέναν. Δείξε ότι έχεις αυτό που χρειάζεται για να θεωρείσαι απαραίτητος στην εταιρεία σου. Αργότερα μπορείς να ελπίζεις σε μια ανταμοιβή, που θα την έχεις κερδίσει με την αξία σου. Επίσης, μην αμελείς ούτε και την προσωπική σου ζωή. Ο σύντροφός σου μπορεί να μη δείχνει μεγάλη κατανόηση για τις συχνές απουσίες σου.

Το δεύτερο ήμισυ της χρονιάς θα φέρει πολλές αλλαγές στον Αιγόκερω. Σε ό,τι αφορά στην καριέρα σου, πραγματικά θα διαπρέψεις. Ακόμη και αφού ξεπεράσεις όλα τα πρότερα προβλήματα, δεν θα ελαττώσεις τον εργασιακό σου ρυθμό και θα ξεχωρίσεις ανάμεσα σε όλους τους συναδέλφους σου. Μπορεί ακόμη να υπολογίζεις σε μια εξέλιξη στην καριέρα σου, μετά την οποία θα έχεις επιτέλους περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Κάνε αυτό που σε κάνει ευτυχισμένο και να νιώθεις γεμάτη (ή γεμάτος). Βγες έξω, ζήσε κοινωνικά. Επιτέλους, θα νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τις νέες συναντήσεις και γνωριμίες.

Το φθινόπωρο και το χειμώνα του 2016 θα ανακαλύψεις καινούρια ενέργεια στον τομέα των σχέσεων. Ακριβώς τότε θα είναι κατάλληλη η στιγμή για όσους είναι μόνοι να γνωρίσουν τον (ή την) κατάλληλο (ή κατάλληλη) σύντροφο. Όσοι είναι δεσμευμένοι, αντιθέτως, θα απολαύσουν αρμονία και αμοιβαία αλληλεπίδραση μετά από παλιότερες, δυσκολότερες καταστάσεις και θα βρεθούν πάλι σε μια χαρούμενη σχέση. Στην οικογένεια, μερικά θέματα ή διαφωνίες μπορεί να προκύψουν, αλλά θα λυθούν γρήγορα. Σύμφωνα με τα Ζώδια, ο Αιγόκερως πρέπει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο αυτήν την περίοδο χωρίς δεύτερες σκέψεις.

 

επικοινωνίαFacebook