Κριός Ζώδια 2016

Καθόλου περίεργο που αυτή η χρονιά θα είναι τόσο πολυάσχολη. Ο πλανήτης σου, ο Άρης, βρίσκεται σε πολύ ισχυρές θέσεις και γι' αυτό κάθε Zωδιακή πρόβλεψη για τον Κριό το 2016 θα είναι ασφυκτικά "γεμάτη". Αλλά μη φοβάσαι. Χάρη στο συνηθισμένο σου πείσμα και στην εριστικότητά σου θα καταφέρεις να αντιμετωπίσεις τα συμβάντα που θα προκύψουν με ευκολία.

Για τον Κριό η έναρξη αυτής της χρονιάς θα είναι μάλλον πυρετώδης. Η ληθαργικότητα και η παθητικότητα δεν θα ωφελούν σε τίποτα. Το Zώδιό σου προβλέπει ότι αυτήν την περίοδο μπορείς να βιώσεις μια σημαντική εξέλιξη στην καριέρα σου, όπως επίσης και στην προσωπικότητά σου. Οι άνθρωποι γύρω σου θα σε βοηθήσουν σ' αυτό. Μην αρνηθείς τη βοήθειά τους - το μόνο που θα καταφέρεις είναι να μπεις σε χειρότερους μπελάδες. Αφού ξεπεράσεις τις δυσκολίες, θα είσαι δυνατότερη (ή δυνατότερος).

Την άνοιξη του 2016, ιδίως τον Απρίλιο, μπορείς να αναμένεις μια "επιβράδυνση" ή ακόμη και σημαντική πτώση στα επαγγελματικά σου. Όσον αφορά στις σχέσεις, η κατάσταση θα είναι θερμή. Τα άστρα θα ευνοήσουν τους Κριούς που είναι μόνοι κατά τη γνωριμία με καινούρια άτομα. Θα είσαι πολύ αυθόρμητη (ή αυθόρμητος), φυσική (ή φυσικός) και θα καταφέρεις να προσελκύσεις αυτόν (ή αυτήν) που στέκεται απέναντί σου με την πρώτη ματιά. Από την άλλη πλευρά, οι δεσμευμένοι μπορούν να υπολογίζουν σε αρμονία και σταθερότητα στη σχέση τους.

Πρόσεχε. Υπάρχει μια μοναδική ευκαιρία μπροστά σου να δείξεις τι αξίζεις, γι' αυτό μην την αφήσεις να ξεγλιστρήσει ανάμεσα από τα δάχτυλά σου. Επιτέλους, θα διαπιστώσεις ποιοι είναι οι πραγματικοί σου φίλοι. Σε αυτές τις στιγμές θα σε βοηθήσουν και θα σε στηρίξουν. Οι ψεύτικοι, θα προσπαθήσουν ακόμα και να κλέψουν την επιτυχία σου και να την παρουσιάσουν ως δική τους. Επίσης, τώρα θε πρέπει να προσέξεις καλά την υγεία σου, ιδίως όταν εκθέτεις τον εαυτό σου σε στρεσογόνες καταστάσεις.

Ούτε το φθινόπωρο θα ξεουραστείς. Τα Ζώδια του 2016 δείχνουν ότι θα αντιμετωπίσεις πολλές δυσκολίες. Κάποιος από το στενό οικογενειακό σου περιβάλλον μπορεί να αρρωστήσει ξαφνικά ή να αντιμετωπίσει προβλήματα εξαιτίας ενός ατυχήματος. Θα πρέπει να αναθεωρήσεις τις προτεραιότητές σου πολύ γρήγορα. Η οικογένεια θα πρέπει να είναι ενωμένη, ιδίως σε δύσκολες στιγμές. Στη δουλειά πιθανώς θα χρειαστεί να αναπληρώσεις χαμένο χρόνο ξοδεύοντας από τον ελεύθερο χρόνο σου, αλλά δεν θα τα παρατήσεις.

Το τέλος της χρονιάς θα σε οδηγήσει στα αντιπροσωπευτικά χαρακτηριστικά των Zωδίων της φωτιάς: απογοήτευση αλλά και επιτυχία. Μετά από στιγμές ανησυχίας και κούρασης, ο Κριός θα ξαναείναι τυχερός στις προσωπικές του σχέσεις. Γνωριμίες που θα λάβουν χώρα αυτό το διάστημα θα γίνουν μακροχρόνιες. Παρ' όλα αυτά, εάν αφήσεις αυτόν τον "νεοαφιχθέντα" στη ζωή σου να σε αποσχολήσει πάρα πολύ, θα έχεις προβλήματα στη δουλειά. Το αφεντικό σου δεν θα είναι ευχαριστημένο με την αμέλειά σου ή τα λάθη σου.

 

επικοινωνίαFacebook