Ζώδια 2016

Σύμφωνα με τους ειδικούς μας, τα ζώδια του 2016 θα είναι πολύ πλούσια, όσον αφορά στις εμπειρίες και τις σημαντικές αποφάσεις στη ζωή σου. Θα βρεθείς τόσο σε θετικές όσο και σε αρνητικές καταστάσεις, που θα σε κάνουν πιο πλούσια (ή πλούσιο). Έτσι λειτουργεί η ζωή. Τα ζώδιά μας θα σε καθοδηγήσουν αυτή τη χρονιά, σαν ήρεμο μονοπάτι, και θα είσαι προετοιμασμένος για κάθε κατάσταση που μπορεί να προκύψει. Είμαστε εδώ για σένα, σαν καθοδηγητές και σύμβουλοι.Όχι μόνο κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς, του 2016, αλλά επίσης και σε ολόκληρη τη ζωή σου. Μεταξύ άλλων, μπορείς να αναμένεις προσωπική εξέλιξη αυτή τη χρονιά, την αναθεώρηση των προτεραιοτήτων σου, αλλά και την εύρεση εσωτερικής ηρεμίας και γαλήνης.

Μη φοβάσαι να ανοίξεις τα μάτια σου και να κοιτάξεις γύρω σου προσεκτικά. Ο κόσμος γύρω σου είναι τόσο πολύχρωμος και πολύπλευρος και προσφέρει τόσες πολλές ευκαιρίες για εκπληκτικές εμπειρίες. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να μη φοβάσαι να ρισκάρεις και να δοκιμάζεις καινούρια πράγματα. Το να είσαι απομονωμένη (ή απομονωμένος) είναι επωφελές μόνο σε συγκεκριμένες στιγμές. Σε καμία περίπτωση δεν το συνιστούμε αυτό, ειδικά εάν θες να ευχαριστηθείς μέχρι και την τελευταία στιγμή αυτής της χρονιάς.

Όσον αφορά στις σχέσεις, τα άστρα θα βρίσκονται σε ευνοϊκές θέσεις. Θα ευνοήσουν κυρίως μακροχρόνιες σχέσεις, οι οποίες θα είναι μόνιμες παρά τα όποια μικροπροβλήματα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συζητάς με τον σύντροφό σου ανοιχτά και ευθέως. Με εκλεπτυσμένη, ενήλικη συζήτηση πολλά θέματα μπορούν να λυθούν με ευκολία. Για όσους είναι μόνοι, τα ζώδια επιφυλάσσουν μεγάλες δόσεις περιπέτειας κατά τη συνάντηση με καινούρια άτομα. Νύχτες γεμάτες φλερτ αλλά και απρόσμενες εμπειρίες. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για σχέσεις που θα δημιουργηθούν μέσα στο 2016 να γίνουν δυνατές και άφθαρτες.

Στον τομέα της καριέρας, τα ζώδια του 2016 δείχνουν ότι θα επιτύχεις τους στόχους σου. Αλλά αυτό δε θα συμβεί χωρίς κόστος. Θα πρέπει να ξεπεράσεις εμπόδια και δυσκολίες. Χάρη σ' αυτό, από την άλλη, θα κερδίσεις πολύτιμες εμπειρίες και θα αποκτήσεις αναγνωρισιμότητα ή και ακόμα θα γίνεις απαραίτητη (ή απαραίτητος) για τους εργοδότες σου. Στη ζωή τίποτα δε χαρίζεται. Μην περιμένεις την τύχη να πέσει από τον ουρανό. Θα πρέπει να την κερδίσεις και να παλέψεις γι' αυτήν. Κάνε φιλότιμες προσπάθειες, δείξε επιμέλεια και καλή θέληση και μετά μπορείς δικαίως να απολαύσεις τα κεκτημένα σου.

Σύμφωνα με τα ζώδια, μπορείς επίσης να προσμένεις σε καλή υγεία, με την προϋπόθεση ότι θα προσέχεις τον εαυτό σου κατάλληλα και δε θα εκτίθεσαι σε στρεσογόνες καταστάσεις. Για χάρη της ηρεμίας σου, θα πρέπει να μάθεις να λες "όχι" πιο συχνά. Δώσε προσοχή σε μικρότερα προβλήματα τα οποία συνήθως απλά απορρίπτεις και αγνοείς.

 

επικοινωνίαFacebook