alfa Cap RA:20H19m Dec:-12°30' Dabih RA:20H22m Dec:-14°44' psi Cap RA:20H47m Dec:-25°13' theta Cap RA:21H7m Dec:-17°10' iota Cap RA:21H23m Dec:-16°46' zeta Cap RA:21H28m Dec:-22°20' Nashira RA:21H41m Dec:-16°35' Deneb Algedi RA:21H48m Dec:-16°3' omega Cap RA:20H53m Dec:-26°51'

Αιγόκερως Ζώδια

Ζώδια 2018

Αιγόκερως Χαρακτηριστικό:

Το όνομα αυτού του αστερισμού του Ζωδιακού ορίζει απτά το χαρακτήρα των ατόμων που έχουν γεννηθεί με το ζώδιο αυτό. Όπως ο Αιγόκερως είναι αναρριχητηής, που σκαρφαλώνει στις κορυφές των βουνών που είναι καλυμμένες με χιόνι, έτσι τα άτομα που γεννήθηκαν υπό τον αστερισμό αυτό είναι κυρίως μοναχικά, η προοπτική τους για τη ζωή είναι ρεαλιστική και υλιστική και προσπθούν να στρέψουν τα πάντα προς όφελός τους.

Οι Αιγόκεροι είναι πρακτικοί, συγκρατημένοι, προσεκτικοί, επίμονοι και σοβαροί. Ξέδρουν πολύ καλά ότι δεν υπάρχει επιτυχία χωρίς σκληρή δουλειά και προσπάθεια. Έχουν ένα αίσθημα ευθύνης, θέλησης και επιθυμίας για εργασίας. Συχνότατα φαίνονται σοβαροί, σκεπτικοί, αλλά ταυτόχρονα είναι φιλόδοξοι, υπομονετικοί και κυρίως αδιάφθοροι. Η ζωή τους είναι συνήθως πολύ απλή, ήσυχη και αποτραβηγμένη. Αποφασίζουν αργά, αλλά σίγουρα, προσπαθούν να συγκεντρώσουν όλες τις πληροφορίες πριν πάρουν την τελική απόφαση.

Ένα από τα ελαττώματά τους είναι η κακεντρέχεια που μπορεί να γίνει εμμονή. Και, σε ακραίες περιπτώσεις, ακόμη και εάν οι Αιγόκεροι έχουν πολλά χρήματα προτιμούν να πεινάσουν παρά να τα ξοδέψουν. Προσπαθούν να κάνουν το καθετί με ακρίβεια, πράγμα που οδηγεί σε ένα ακόμα μειονέκτημα - την τυπολατρία. Δε γνωρίζουν τη γενναιδωρία επειδή κρίνουν τα πάντα από τη δική τους προοπτική. Έχουν προδιάθεση για πολλές δυσχέρειες, για αυτό είναι συχνά άρρωστοι.

Όσο για την καριέρα, πιστεύουν ότι η επιτυχία και η ισχύς συνδέονται μόνο με την επιμέλεια και έτσι έχουν συνήθως δίκιο. Οι στόχοι τους συχνά συνδέονται με οικονομικό όφελος ή κύρος.

Είναι ικανοί να πέσουν με τα μούτρα στον έρωτα, αλλά δυστυχώς τις περισσότερες φορές τα συναισθήματα αυτά δεν είναι αμφίδρομα. Παρότι είναι πιστοί στους συντρόφους τους, οι γάμοι τους δεν είναι ευτυχισμένοι επειδή παντρεύονται για τις ανέσεις. Η απογοήτευση από το γάμο και πάμπολλες άγριες διαφωνίες είναι ο λόγος για πικρία αργότερα.

 

επικοινωνίαFacebook